Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Feller Licht Summit – Online workshop ‘Leven in vrijheid’

8 maart 2021 @ 10:00 - 11:30

We zitten in een uitdagende tijd waarin de keuze voor angst of liefde groter is dan ooit. Wat je aandacht geeft, groeit. Tijdens het Feller Licht Summit gaan we samen 3 dagen lang liefde, aandacht, committent en plezier geven aan onze LEVENSENERGIE!

Op 6,7 en 8 maart gaan we het hebben over geld, seks, onvoorwaardelijk leiderschap, de energie van je droomhuis, orgasmes, genieten in vrijheid, daadkracht, etc. Kortom.. thema’s waar we het niet dagelijks over hebben.. Samen met ruim 20 collega’s uit het Feller Licht netwerk gaan we onze tools delen, we gaan de gesprekken aan, we gaan je onze afstemming laten ervaren. 

Maandag 8 maart 10.00 uur – Workshop ‘Leven in Vrijheid’ door Avelien Jansen en Yolanda van Zuijlen
Sta jij jezelf toe om echt van het leven te genieten? En zo niet, wat houdt je daarin tegen? Tijdens het Feller Licht Summit kun je je In deze bevrijdende en praktische workshop onderdompelen in de energie van Avelien en mijzelf, beiden ambassadeurs van vreugde, allebei op onze eigen wijze. We gaan je inspiratie én eenvoudige tools aanreiken om je energie te shiften wanneer dat nodig is en jezelf te bevrijden, van wat je nu nog in de weg zit om alle mooie dingen van het leven te kunnen ontvangen zoals liefde, plezier, ontspanning en gezondheid.

Gegevens

Datum:
8 maart 2021
Tijd:
10:00 - 11:30
Site:
https://www.fellerlicht.com/summit

Locatie

Online via Zoom

Organisator

Feller Licht – Avelien & Yolanda