fbpx

Hoe maak je je leven Makkelijker, Blijer én Lichter?!

Rachel Stolwerk (‘Jij Bent al Licht’), Judith Verschuren (‘Mag het Makkelijk?’) en ikzelf (YoY!) hebben met deze vraag in ons leven al de nodige dansjes gedaan. Struggles, blokkades en overleven zijn ons niet vreemd en we hebben daar in onze vriendschap al uren lange gesprekken over gehad en belangrijker nog vele stappen in gezet. We hebben inmiddels een mooie choreografie van ons leven gemaakt en hebben samen heel wat tools, tips en tricks ontdekt om ons leven Makkelijker, Blijer en Lichter te maken.

En dat gunnen we jou ook!

Kom daarom naar ons Vragenvuurtje waarin we maandelijks met z’n drieën samenkomen om over dit onderwerp te sparren. Stel ons jouw persoonlijke vraag of luister gewoon lekker mee om inspiratie op te doen hoe ook jij je leven makkelijker, blijer en lichter kunt maken. Want je hoeft het niet (meer) alleen te doen!

Luister hier naar onze uitnodiging:

Zien we je daar? We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Feller Licht

We organiseren ons Vragenvuurtje in samenwerking met Feller Licht: een netwerk van mooie vrouwen die allemaal met hun kennis, gaven en energie het licht in de wereld wat feller willen laten schijnen. Wij zijn onderdeel van dit netwerk en bieden ons Vragenvuurtje daarom kosteloos aan. We wensen dat jij de inspiratie dan weer doorgeeft aan de mensen om je heen.

Waar en wanneer?

Datum: vrijdag 30 september
Tijd: 10.00-11.00 uur
Lokatie: online via Zoom.
Kosten: geen

Aanmelden

Je kunt je HIER AANMELDEN voor de workshop of via onderstaand formulier (in sommige browsers niet zichtbaar) en ontvangt dan direct een automatische bevestiging van inschrijving. Kijk ook even in je SPAM-box mocht je de bevestigingsmail niet ontvangen. Afzender is yolanda@yoy4life.com.

We hebben er heel veel zin! Tot dan!

Veel liefs,
Yolanda, Judith en Rachèl

Rachel Stolwerk is Holistic Healer – lees hier meer over Rachel
Judith Verschuren is Styling- en Bewustzijnscoach – lees hier meer over Judith.
Yolanda van Zuijlen is Destinycoach – lees hier meer over Yolanda

 

Share This