Mini-training ’15 vragen om je life purpose te ontdekken’

Wat superleuk dat je deze gratis mini training hebt aangevraagd. Ik ga je hierin helpen om aan de hand van 15 vragen te ontdekken waarvoor jij in de wieg gelegd bent. Of anders gezegd: wat is jouw life purpose, je levensmissie, jouw hoogste potentieel?

Ik geloof dat ieder van ons een roeping heeft. Dat we allemaal ‘naar aarde’ zijn gekomen met een hoger doel, onze ‘levensmissie’. En dat het de bedoeling is dat wij allemaal een leven leven waar we helemaal verliefd op zijn. Dat is ons geboorterecht! Een leven waarin we ons vervuld en happy voelen. Waarin we het gevoel hebben dat we een bijdrage zijn. Aan onszelf. Aan de ander. Aan de wereld.

En tegelijkertijd is dat voor bijna ieder van ons een enorm grote, soms levenslange zoektocht. Wat geef mij écht vervulling en betekenis? Wat is die passie waarvoor ik iedere ochtend mijn bed uit spring? En ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is, om het antwoord op deze vraag te vinden, om een leven te creëren waar je helemaal verliefd op bent. En daarom heb ik deze mini-training voor je opgenomen.

De 15 vragen die ik in de video van deze mini-training met je deel, helpen je om meer helderheid te krijgen, over wat jouw unieke purpose is en inspireren je tot een actieplan om jouw dromen tot leven te brengen.

De video met vragen duurt ongeveer 30 minuten en bij de video hoort een werkboek.
Hierin kun je jouw antwoorden op deze vragen opschrijven en nog een aantal belangrijke tips lezen voordat je begint.

>> DOWNLOAD JE WERKBOEK HIER  <<
en kijk daarna de video hieronder

Dus print even het werkboek uit of pak je journal erbij.
Neem ongeveer een uurtje voor jezelf op een fijne, rustige plek, waar je niet gestoord kunt worden.
Zet een lekker muziekje aan.
Kop thee of iets anders lekkers te drinken erbij.
Adem een paar keer rustig in door je neus en uit door je mond, lees de tips in het werkboek en begin dan met de video hieronder.

EnYoY!
Liefs, Yolanda