Is er een gebied in je leven waarvan je droomt dat het anders zou zijn dan het nu is? Misschien droom je van een betere gezondheid? Of van die toffe baan waarin je alle vrijheid hebt? Of misschien het vinden van je soulmate of meer (financiële) overvloed in je leven? Of die ene reis die je nog zo graag wilt maken?

En als je die ene droom hebt, dan heb je waarschijnlijk (als je het echt graag wilt) ook al heel veel gedaan en geïnvesteerd (tijd, geld, energie) om die droom dichterbij te brengen. Toch?
Ik wens dat dat ook al gelukt is!
Dat je voelt en ziet dat je droom iedere dag dichterbij komt.

Maar misschien is dat ook niet zo. En gebeurt er helemaal niets. Blijf je zitten waar je zit. En voel je je gefrustreerd of teleurgesteld dat het ‘nog niet gelukt’ is. Of geloof je er misschien helemaal niet meer in dat het überhaupt zal lukken om je droom of dromen waar te maken. Of stagneer je omdat je niet weet welke volgende stap je het beste kan zetten.

Op de eerste plaats: als je dit voelt, druk dan even op de pauze knop.
Adem in en adem uit.
En weet dat jij sterker bent dan alles om je heen.
Er zit een kracht in jou die ervoor zorgt dat je iedere dag automatisch wakker wordt. Dat je ademt. Dat je hart klopt. En met deze zelfde levenskracht kun je alles creëren dat je wilt.
100% zeker!
En als jij daar nu niet gelooft, leen dan even mijn geloof in jou.
Want ik geloof 100% in jou!.

En op de tweede plaats: weet dat dit normaal is. Dat er altijd een deel van jou is die wil gaan voor de droom (je spirituele kant) en een deel die je graag veilig wilt houden op de plek waar je nu zit. (je menselijke kant) De vraag is alleen naar welk deel luister je?

Soms schreeuwt de stem van je verleden, van je omstandigheden, van de mensen om je heen zo hard, dat je eigen fluisteringen van je ziel bijna niet eens meer kunt horen. Terwijl dat juist de enige stem is waar je naar wilt luisteren!

En daarom wil ik je heel graag uitnodigen voor een gratis Clarity Call met mij. Waarin we in een veilige setting ruimte geven aan de stem van jouw droom, je verlangen, je ziel. Als alles mogelijk is wat is dan dat allermooiste, beste leven voor jou? Wat wil jouw ziel? Wat is dat leven waar je helemaal verliefd op bent? We laten de stemmetjes van angst, zorgen, twijfel en het hoe even voor wat het is en nodigen alleen die stem van jouw hoogste zelf uit om zich te laten horen.

Na afloop van deze sessie heb je met al je zintuigen ervaren hoe dat meest geweldige leven er voor jou uit ziet. Je kunt het zien, ruiken, proeven, horen, voelen. Het is zó glashelder, dat je er dag in dag uit weer op kunt afstemmen, ook als de stemmetjes van angst of twijfel zich weer even laten horen. Want deze energie is sterker dan die van angst, twijfel en gedoe. En vanuit dié energie van je droomleven weet je precies wat een volgende stap is om te zetten om je droomleven dichterbij te brengen.

Dus als jij echt klaar bent met je twijfel, angst en gepieker en voor je droomleven wilt gaan, maak dan een afspraak voor deze magische sessie. Ik heb in de komende twee weken nog een paar plekjes vrij.

Zullen we?
Veel liefs en een heerlijke week,
Yolanda

Share This