Gratis mini-training ’15 vragen om je life purpose te ontdekken’

Ik weet uit ervaring wat een soms levenslange zoektocht (en struggle!) het vinden van je life purpose kan zijn. De vraag der vragen: wat heb ik hier te doen? Waarom ben ik hier (op aarde)? Maar waarom is het antwoord op deze vraag voor zoveel mensen toch zo belangrijk? Omdat het je een ‘bedoeling’ geeft. Een richting. Een gevoel van bijdrage.

Om je te helpen het antwoord te ontdekken op deze belangrijke vraag heb ik een gratis mini-training (30 minuten video + werkboekje) voor je gemaakt De 15 vragen die ik hierin met je deel, helpen je om meer helderheid te krijgen, over wat jouw unieke purpose in dit leven is. En inspireren je tot een actieplan om jouw dromen tot leven te brengen en een leven te creëren waar je helemaal verliefd op bent. Dat sprankelende, vervullende, wezenlijke leven, vol vrijheid, levendigheid en plezier, waarvoor je iedere dag je bed uitspringt.