Vandaag een prachtige sessie gehad met Yolanda. Ze had voor Arjan en mij een geweldig uitgebreide lezing gemaakt langs de routes van de Chinese horoscopie. Naast dat we veel herkenden, was het heel bijzonder hoe professioneel en vakkundig Yolanda haar grondige interpretatie uiteenzette. Arjan en ik kijken terug op een nuttige, leerzame en vooral fijne sessie. Een aanrader voor iedereen.

David de Kock

Spreker Schrijver Coach, 365 Dagen Succesvol

Ik kwam in een roerige tijd bij Yolanda voor een Coffee&YoY-sessie. Mijn leven was in chaos, ik wist het even zelf niet meer zo goed. Samen hebben we gekeken, belicht en gevoeld wat er was. Het was een fijn gesprek waarin ik ook wat tranen heb gelaten. Open en kwetsbaar durven zijn is gemakkelijker als je je veilig voelt en die sfeer weet Yolanda te creëren met haar aanwezigheid. Ze is er en kan je laten zijn met wat er is, zonder het van je te willen overnemen. Dank je wel Yolanda voor de eye-openers, voor wie je bent en voor de stappen die je me liet zien om te kunnen nemen. Het heeft me helderheid opgeleverd en dat was hard nodig!

Judith Hompe

Practical business coach, La vie virtueel

Nadat Yolanda enige tijd bij mij onder behandeling was, vertelde ze me dat iets in de praktijkruimte niet helemaal goed voelde wat betreft de Feng Shui – stroom. Ik was het volkomen met haar eens. Ze vertelde dat het kwam doordat mijn bureau niet op de juiste plaats stond. Bovendien gaf ze suggesties om de Feng Shui te verbeteren. De volgende avond ging ik aan het werk, de ruimte werd leeg gemaakt, het bureau kreeg een andere plek, meer dingen werden veranderd en een uur later had ik een ruimte, waar ik onmiddellijk “ja” tegen zei. De ruimte voelde volkomen harmonisch, was ruimer, stil, warm, precies zoals het voor mij goed voelde. Ik was heel blij en ook alle patiënten reageerden heel positief. Bovendien was en ben ik duidelijk minder moe na mijn werk. Voor mijn plezier werk ik nu ‘s avonds nog wat door. Dank je wel Yolanda!

Hanneke Westenberg

Lyme genezen met licht

At a difficult moment of my life where I was trying to find what I liked professionally and where I wanted to go, I had few coaching sessions with Yolanda. She helped me access what is deep inside me and reminded me to pay attention to what surrounds me, my thoughts and my behavior. Her tips, methods and exercises were very interesting and useful. I would definitely recommend her!

Sadaf Kayhka

Yolanda heeft kortgeleden een BaZi-scan voor mij gedaan. Ik vond het heel bijzonder en verrassend! Bepalende levensgebeurtenissen waren 1-op-1 uit de BaZi-scan te herleiden, op jaartal nauwkeurig. Daarnaast kon Yolanda mij veel vertellen over mijn karakter, wat bij me past, maar ook wat ik nodig heb in de toekomst om meer in balans te zijn. Ik kreeg fijne adviezen mee, waar ik persoonlijk en professioneel echt iets mee kan. Dank je wel Yolanda!

Lydia

Onlangs heb ik mijn tweede trainingruimte gehuurd. Een voormalige bedrijfskantine die ik graag wilde ombouwen tot een fijne plek waar ik mijn trainingen kan geven. Een plek waar ik me fijn voel en waar mijn deelnemers zich ook direct thuis voelen terwijl het toch een zakelijke uitstraling heeft. Ik had wel wat ideeën, maar ook veel vragen en vroeg me steeds af of het in het echt er net zo goed uit zou zien als dat ik in mijn hoofd had. Om die reden heb ik Yolanda ingehuurd en zij heeft er voor mij een toplocatie van gemaakt. Ze kwam zeer goed voorbereid in ons gesprek, had veel voorbeelden en ook praktische adviezen. Ze hield erg rekening met mijn wensen en combineerde die op een goede manier met wat praktisch uitvoerbaar was en hield ook steeds de energie van de ruimte in de gaten. En zoals altijd zit ‘the devil in the details’ en gaf ze ons zelfs advies over het materiaal en formaat van een plantenpot. Ze heeft voor ons een lijst opgesteld met praktische zaken; artikelen en kleurnummers waardoor het zeer eenvoudig was om haar adviezen en tips ten uitvoer te brengen. Dit alles heeft geresulteerd in een hele fijne ruimte waar ik zelf graag ben en iedereen die er binnen komt ziet en voelt hetzelfde. Echt geweldig.

Veronique Prins

Ondernemerscoach, Je zaak voor elkaar

De coaching-sessie met Yolanda was ongelooflijk fijn. Nadat ik verteld had over mijn werk wat ik doe en wat ik wil, wist Yolanda heel snel aan te geven wat zij voelde wat er nodig kon zijn en konden we al pratend met elkaar onder de loep nemen wat me nu nog tegen hield om te gaan doen wat er op mij stond te wachten. Omdat er altijd blinde vlekken zijn in je persoon is het zo fijn als iemand met een sensitieve geest met je mee luistert en je terug geeft waar zij hoort wat er nodig is. In dit gesprek is me ook terug gegeven wat al vaker is genoemd door meerdere mensen, dat ik mijn verhaal naar buiten mag brengen. De reden dat ik het niet doe hebben we onderzocht en een voorzet genomen hoe we dit in beweging kunnen brengen. Wat vooral ook fijn is geweest, is dat Yolanda mooi weet te scheiden wat van nu is en wat nog aandacht nodig heeft en dus op een langere termijn geschoven kan worden. In mijn geval speelde er verschillende ideeën over 2 verschillende klantengroepen. Door naar mij te luisteren wist ze dit fijntjes aan te geven wat prioriteit leek te hebben en wat nog niet. Dit zorgde bij mij voor helderheid, rust en wat meer structuur in mijn hoofd omdat ik kon voelen dat het helemaal klopte. De sfeer die Yolanda weet te bouwen in en om het gesprek is bijzonder te noemen. Heel vrijblijvend, ontspannen zonder opsmuk. Het voelde voor mij als sensitief persoon als een warm bad.

Lianne Kortleve

Councelor & Gezinscoach, Praktijk Lianne Kortleve

Wij hebben Yolanda gevraagd ons te helpen bij de indeling van ons huis. We zaten muurvast, en dat kwam onze relatie, en daarmee de sfeer in huis niet ten goede. Het was geen makkelijke route. De onderdrukte emoties kwamen in onze gesprekken direct naar boven. Yolanda pakte dit goed op en voelde ons allebei heel goed aan. Na de aanpassingen in ons huis kan ik weer letterlijk ademhalen. Er is ruimte en nieuwe energie ontstaan door de indeling in huis te veranderen. En daardoor kunnen we nu de volgende stappen gaan zetten, op 1 lijn. Ook onze twee startende bedrijven, gaan nu opeens in stroomversnelling. Dank Yolanda, voor je gave dit voor mensen te kunnen betekenen. Een absolute aanrader!

Susanna en Wouter

Wij zaten vast en voelden ons opgesloten in een relatie en een financiële situatie die niet prettig was. Een van onze beste vrienden vertelde ons dat het misschien zou kunnen komen door een geblokkeerde voordeur. Kan het zo makkelijk zijn dachten wij…….en ja, het was zo makkelijk, vertelde Yolanda ons later. Heerlijk, als je zelf door de bomen het bos niet meer ziet, of in ons geval, door een oerwoud van een voortuin en een volgepropte gang de voordeur niet meer kunt vinden. En daardoor ook de stroming in het leven, geld, de liefde en in vriendschap stokten. Hoe fijn is het dan, dat iemand liefdevol genadeloos vertelt wat je kunt doen. Nu zijn we een half jaar verder. Alles staat waar het moet staan en daardoor valt alles op zijn plek. Dank je wel Yolanda! Vaak weet je het ergens zelf wel, maar heb je iemand nodig die je ogen opent en dat kun jij! Liefs!

Puck

Kunstenares , Art-by-puck

Voor een vervelende situatie in mijn leven wat mij diep raakt heb ik coaching gehad van Yolanda. Haar heldere taal en aanpak hebben ervoor gezorgd dat ik trouw ben gebleven aan mijn eigen verlangens en waarden. De situatie is niet veranderd maar de manier hoe ik er naar kijk wel. Minder frustratie en geleerd hoe ik mijn eigen situatie kan creëren. Yolanda is een vrouw met power, geweldige coach met haar hart op de goede plek.

Brandt

Yolanda heeft ons enorm geholpen met het mooi inrichten van ons nieuwe kantoor, zelfs tot twee keer toe. De eerste keer gingen we uitbreiden en zochten we iemand om een mooi, maar ook functioneel en fijn ontwerp te maken voor onze nieuwe kantoorruimte. Yolanda werd ons getipt en we hebben haar een plan laten maken op basis van Feng Shui. Dit plan sloot veel beter aan bij onze wensen dan andere ontwerpen en we hebben met een kleine aanpassing hier en daar bijna het totale plan uitgevoerd. Enkele collega’s waren vooraf sceptisch over Feng Shui, maar toen de verbouwing en inrichting eenmaal klaar was, was iedereen erg blij en enthousiast over het resultaat. De ruimte is licht, fijn, warm, praktisch, gezellig, mooi, enzovoorts. Veel klanten en sollicitanten zijn blij verrast en ook bij hen maken we een veel betere indruk dan voorheen. Twee jaar later hebben we een volgende uitbreiding van het kantoor laten ontwerpen en realiseren door Yolanda volgens dezelfde principes, en ook toen was het weer een groot succes, met blije collega’s tot gevolg!

Maarten Fokkelman

Directeur, Crossphase