Hoe maak je je leven Makkelijker, Blijer én Lichter?!

Rachel Stolwerk (‘Jij Bent al Licht’), Judith Verschuren (‘Mag het Makkelijk?’) en ikzelf (YoY!) hebben met deze vraag in ons leven al de nodige dansjes gedaan. Struggles, blokkades en overleven zijn ons niet vreemd en we hebben daar in onze vriendschap al uren lange gesprekken over gehad en belangrijker nog vele stappen in gezet. Wij weten inmiddels hoe we onze neus altijd weer naar het licht en naar de joy kunnen draaien. We leven het leven zoals we dat diep van binnen willen en dat gunnen we jou ook.

Daarom hebben wij het VreugdeVuurtje in het leven geroepen. Een uur per maand waarin we maandelijks met z’n drieën samenkomen om samen met jou het leven te vieren. Met alle ups en downs die daarbij horen.

Het VreugdeVuurtje wordt live gegeven via zoom en deelname is kosteloos. Voel je een JA en heb je zin om erbij te zijn? Hieronder vind je de praktische info en kun je je aanmelden.

Zien we je daar? We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Feller Licht

We organiseren ons VreugdeVuurtje in samenwerking met Feller Licht: een netwerk van mooie vrouwen die allemaal met hun kennis, gaven en energie het licht in de wereld wat feller willen laten schijnen. Wij zijn onderdeel van dit netwerk en bieden ons Vragenvuurtje daarom kosteloos aan. We wensen dat jij de inspiratie dan weer doorgeeft aan de mensen om je heen.

Waar en wanneer?

Datum: vrijdag 25 november
Tijd: 10.00-11.00 uur
Lokatie: online via Zoom.
Kosten: geen

Aanmelden

Je kunt je HIER AANMELDEN voor de workshop of via onderstaand formulier (in sommige browsers niet zichtbaar) en ontvangt dan direct een automatische bevestiging van inschrijving. Kijk ook even in je SPAM-box mocht je de bevestigingsmail niet ontvangen. Afzender is yolanda@yoy4life.com.

We hebben er heel veel zin! Tot dan!

Veel liefs,
Yolanda, Judith en Rachèl

Rachel Stolwerk is Holistic Healer – lees hier meer over Rachel
Judith Verschuren is Styling- en Bewustzijnscoach – lees hier meer over Judith.
Yolanda van Zuijlen is Destinycoach – lees hier meer over Yolanda

Share This