Ik had een droom. Een thuis in Spanje. Een plek waar ik kan wonen en werken en met een prachtig uitzicht. Al 20 jaar heb ik die droom. In 2018 maakte ik van mijn droom een visionmovie. En nu, in 2023, schrijf ik deze workshoptekst vanuit mijn nieuwe huis in Spanje. Ik leef inmiddels mijn droom. En deel in mijn nieuwe online workshop ‘Van droom naar droomleven’ graag met je hoe ik van droom naar droomleven ben gekomen.

Je creëert alles twee keer: één keer in gedachten en één keer in het echt.

Tijdens deze inspirerende workshop ga je ontdekken, ontwerpen én ervaren hoe jóuw droomleven eruit ziet en wat je op dit moment mogelijk nog tegen houdt om het leven te leiden waar jij helemaal verliefd op bent.

Je gaat in deze workshop o.a. leren:

  • hoe je je glashelder krijgt hoe jouw droomleven er uitziet
  • 5 vragen om te testen of jouw droom jou ook verdient (ja! je leest het goed!)
  • de 3 belangrijkste sleutels om je droomleven ook daadwerkelijk te manifesteren
  • eenvoudige tips om om te gaan met je angst, zorgen of twijfels over waarom het jou niet mogelijk niet zou lukken
  • welke kleine stap je nu al kunt zetten richting het leven van jouw droom

Kom vooral naar deze workshop als:

  • je diep van binnen voelt dat je niet het leven leeft waarvoor je in de wieg gelegd bent en het leven meer voor jou in petto heeft
  • je al best een ok leven hebt en eigenlijk vind dat je niet om meer mag ‘vragen’, maar daar stiekem toch wel naar verlangt
  • je grote dromen hebt, maar er iets is dat je tegenhoudt om ook daadwerkelijk stappen te zetten
  • je als het om je dromen gaat steeds in dezelfde gedachteloepjes blijft hangen (dit is niet voor mij, ik weet niet wat ik wil, ik voel me ondankbaar, dat werkt alleen voor anderen) etc en dat graag wilt doorbreken

En de allerbelangrijkste reden om mee te doen:

Jij verdient het om je droomleven te leven! En het is makkelijker dan je denkt!

Dus kom! Doe mee! Het kost je niets en het levert je ongelofelijk veel op!

Waar en wanneer?

Datum: woensdag 1 februari
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: online via Zoom.
Kosten: geen

Aanmelden

Je kunt je HIER AANMELDEN voor de workshop of via onderstaand formulier (in sommige browsers niet zichtbaar) en ontvangt dan direct een automatische bevestiging van inschrijving. Kijk ook even in je SPAM-box mocht je de bevestigingsmail niet ontvangen. Afzender is yolanda@yoy4life.com.

Ik kijk er naar uit! Tot dan!

Veel liefs,

 

Share This