In 12 weken van Droom naar Droomleven

Herken je dit gevoel? Je hebt eigenlijk een prima leven. Een succesvolle baan. Een superfijn huis. Een goed gevulde bankrekening. Fijne mensen om je heen. En je doet best veel leuke dingen. Dik voor elkaar zouden de meeste mensen zeggen. En toch, zo voelt het voor jou niet. Bij jou knaagt er iets. En al best wel lang ook. Je mist die echte sparkle en vervulling in je leven. Dat bezielde gevoel dat alles klopt. In plaats van dat levendige leven waarvoor jij iedere dag je bed uitspringt, voel je je regelmatig leeg en alsof het leven in een sneltreinvaart aan je voorbij gaat. Dit is niet het leven waarvoor jij in de wieg gelegd bent, maar wat is het dan wel?

Je hebt al zóveel tijd, geld en energie gestoken in al die veelbelovende life-changing cursussen en events. En je had gehoopt om daarin jouw bestemming, droom en joy te ontdekken en eindelijk dat leven te kunnen leven waar je helemaal verliefd op bent. Maar ondanks alle kennis die je daardoor nu hebt, blijf je vast zitten in je dagelijkse routines en patronen en lukt het maar niet om daar uit te komen. En dat voelt behoorlijk k*t en alleen.

Op zoek naar inspiratie voor jouw volgende stap scroll je door je social media en kom je allerlei inspirerende plaatjes en verhalen tegen van genietende vrouwen van jouw leeftijd die wél hun droomleven hebben waargemaakt. Leuk voor hen hoor, maar het triggert bij jou vooral een gevoel van onvrede en als je eerlijk bent zelfs een klein beetje jaloezie. Je vraagt je af waarom het hen wel gelukt is en jou niet, terwijl je al zoveel dingen hebt geprobeerd. Bij jou blijft het bij dromen. Je wilt ZO graag en nu nu je bijna 50 bent denk je, als ik het nu niet doe, dan lukt het me waarschijnlijk nooit meer.

“Yolanda coacht mij nu al een flink aantal maanden en ze is voor mij ontzettend waardevol. Ze snapt me écht en alle tools die ze gebruikt in haar coaching belichaamt en leeft ze zelf. Ik voel in haar begeleiding altijd haar zuivere intentie, authenticiteit en passie. Samen met haar heb ik stukjes van mezelf weer terug gevonden en in mijn leven inhoud en vorm kunnen geven.”

Marscha

Zo kan het ook zijn…

Je kijkt ’s ochtends in de spiegel en ziet de fonkeling weer in je ogen. Je hart maakt een sprongetje. Je straalt. Je knijpt jezelf even omdat je bijna niet kunt geloven dat dit nu jouw leven is. Wie had een jaar geleden gedacht dat jij nu zou zijn waar je nu bent. Dat je de moed hebt gehad om zulke stappen te zetten en door hebt gezet waar je vroeger zou zijn afgehaakt. Je voelt je trots, vrij en ontspannen. Dingen lijken nu eindelijk moeiteloos te gaan en naar je toe te komen. Je hoeft niet meer hard te werken. Je glimlacht naar je spiegelbeeld en denkt ‘zo werkt het dus, ook voor mij’. Je hebt eindelijk de magische code kunnen kraken. Je denkt aan de heerlijke dag van gister en je voelt je intens dankbaar dat dit nu jouw fantasische leven is. Dit is de bedoeling. Dit klopt. Dit is jouw bestemming. Je leeft eindeliijk vol vertrouwen het leven waarnaar je zolang hebt verlangd. Dat sprankelende, vervullende, levendige leven.

 

Doe mee aan ‘In weken van droom naar droomleven’

In mijn programma ‘In 12 weken van droom naar droomleven’ ontvang je in 12 weken de 12 sleutels die je helpen om het leven te creëren waar je helemaal verliefd op bent.

Tijdens dit onlive programma (start half mei 2024):

 • ga je aan de hand van 12 stappen jouw meest sprankelende, vervullende, fantastische leven ontdekken, ontwerpen en bouwen.
 • werk je met een bewezen, betrouwbaar systeem dat je op elk vlak van je leven kunt toepassen en na dit programma steeds weer opnieuw kunt gebruiken.
 • ontvang je elke week een online les, een aantal life-work opdrachten en een meditatie. Zo kun je dagelijks en wekelijks stappen zetten om binnen 12 weken je leven al wezenlijk te veranderen.
 • is er iedere week een live Zoom-sessie (woensdagavond 19.30 uur) waarin je je vragen kunt stellen en kunt delen waar je mogelijk tegenaan loopt .
 • ontvang je van alle zoom-sessies een replay
 • komen alle lessen, meditaties en replays in jouw eigen online omgeving te staan. Na afloop van de 12 weken blijf je altijd toegang houden tot dit programma.
 • hoef je het niet alleen te doen. Door het werken in een kleine groep (max 6-8 deelnemers) kun je elkaar inspireren en motiveren.
 • is er een besloten community waar je kunt delen en verbinden met andere deelnemers.

LET OP:
Wil je dit programma liever 1-op-1 doen, zodat je je eigen startdatum en 1-op-1 sessies (i.p.v. groepssessies) met mij kunt plannen? Dat kan! Stuur me een mail op info@yoy4life.com voor tarief en voorwaarden.

 

Dit kun je verwachten na het doorlopen van het programma:

 • Je ziet, voelt, proeft, ruikt, hoort, jouw meest sprankelende, vervullende, kloppende leven tot in detail alsof het er al is. Dit geeft je focus en houvast om nu eindelijk uit je comfortzone te komen en dit fantastische leven dichterbij te brengen en niets houd je daarin meer tegen. Je vuurtje brand weer en zelfverzekerd ga je full flash vooruit. Het lijkt wel of zoveel dingen moeitelozer gaan. Deze tweede helft van je leven wordt better than ever! Yeaj!
 • Je bent verwonderd dat er binnen 3 maanden al een aantal dingen wezenlijk veranderd zijn in je leven. Dat geeft je vertrouwen dat dit ook écht voor jou werkt en je neemt daardoor zelfverzekerd en moedig andere besluiten dan je van jezelf gewend bent, die veel meer plezier, ontspanning en levendigheid in je leven brengen.
 • Waar je voorheen maar rondjes bleef draaien in je oude verhalen en patronen en daardoor niet verder kwam, lukt het je nu om door je routines, angst, twijfels en gedoe heen te breken en je droom iedere dag een stukje dichterbij te brengen.
 • Alle kennis die je al had over persoonlijke en spirituele ontwikkeling valt nu eindelijk op zijn plek. Je hebt de ingang gevonden om wezenlijk verandering in jouw leven te creëren, waarbij je je laat leiden door jouw innerlijke stem.
 • Je hoeft het niet meer alleen te doen, want je hebt nu een aantal mensen om je heen die in jou geloven en je steunen, ook als het even tegen zit.
 • Je hebt een succesvol, herhaalbaar, bewezen systeem tot je beschikking om voor iedere droom of wens opnieuw de stappen te zetten die nodig zijn om daar te komen.

Jouw investering

Jouw investering in het manifesteren van je droomleven is €1147,- inclusief btw (groepsprogramma). Jouw leven is een cadeau en je hebt er maar één gekregen. En jij hebt alles in je om daar jouw allermooiste leven van te maken. Dat weet ik 100% zeker. En als je je nu inschrijft voor het programma ‘Van droom naar droomleven’ hoef je dat niet alleen te doen. Dan gaan we samen aan de hand van een bewezen, betrouwbaar systeem het leven creëren waar jij helemaal verliefd op bent en waar jij iedere ochtend je bed voor uitspringt. We kunnen geen nieuwe dagen bijmaken als ze op zijn helaas. Dus de tijd om voor jouw droomleven te kiezen is nu. Niet morgen. Niet volgend jaar. NU!

Dus zeg nu ja tegen je droomleven, ja tegen de support die je van mij krijgt en ja tegen de tools in dit programma die jou gaan helpen om meer liefde, meer joy, meer vervulling, meer overvloed, meer energie en nog veel meer in je leven te ontvangen!
Ik geloof in jou! Doe je mee? We starten 16 mei a.s.

Wil je dit programma liever 1-op-1 doen dan in een groep, zodat je je eigen startdatum en 1-op-1 sessies (in plaats van groepssessies) met mij kunt plannen? Dat kan! Stuur me een mail op info@yoy4life.com voor tarief en voorwaarden.

”Dit is voor mij een belangrijk jaar vanwege het opzetten van een groot project én een carrière switch. Werken met Yolanda helpt me daar enorm bij. Ze brengt alles in duidelijke taal, weet precies waar ik mee bezig ben en leert zelf ook continu bij, wat ze weer doorgeeft in haar coaching. Echt heel leuk en fijn! De positieve flow die ik ervaar door te werken met haar wil ik graag (leren) vasthouden en daarom heb ik weer 3 maanden bijgetekend! Ik kan de coaching door Yolanda iedereen aanbevelen die open staat voor zelfontwikkeling en intuïtiever leren werken met energie en de universele wetten!.“

Diana van Os

Veelgestelde vragen

Je hebt onbeperkt toegang tot dit programma.

No worries, alle wekelijkse live zoom sessies worden opgenomen en komen in je persoonlijke online omgeving te staan. Hier kun je alles op je eigen moment terugkijken.

Ongeveer 1,5 uur per week voor de videoles en opdrachten + 1 uur per week voor de live les + 10 minuten per dag voor de meditatie.

Maximaal 6-8 deelnemers.

Jazeker kan dat! Stuur me voor tarief en voorwaarden even een mailtje op info@yoy4life.com

Ja dat kan, stuur me hierover even een mail op info@yoy4life.com

Op donderdag 16 mei a.s. is er een online welkomstbijeenkomst. We starten met de eerste officiële les op woensdag woensdag 22 mei.
Gedurende het programma (vakantieperiode) zijn er 2 integratieweken waarin er geen les is. De laatste les vindt plaats op woensdag 21 augustus..