In 12 weken van Droom naar Droomleven

Alles in ons leven creëren we twee keer. Eén keer in gedachten en één keer in het echt.
Alles dat je nu om je heen ziet bijvoorbeeld, is ooit ontstaan vanuit een gedachte, een idee. De computer of telefoon waar je dit nu op leest, de kleding die je draagt, het huis waarin je woont. Alles. Dus onze ideeën of gedachten zijn superkrachtig. Met onze gedachten creëren we ons leven, onze werkelijkheid.

Hoe mooi als je deze kracht, die jij in je hebt, zou kunnen inzetten om jouw droom tot leven te brengen. Om het leven te creëren waar je helemaal verliefd op bent. Fantastisch toch?

Op ieder vlak in je leven, gezondheid, werk, relaties, geld, kun je dit allermooiste leven creëren. Ook als je nu voor grote uitdagingen staat in je leven. Of als je geen idee hebt hoe dat droomleven er dan uit ziet. Of als je denkt dat jouw leven nu eigenlijk al best ok is.

YOU ARE MEANT FOR MORE!

Jij verdient het leven van je dromen. Gewoon. Omdat je daarvoor in de wieg gelegd bent. En ik wil je helpen om dat leven voor jezelf te creeren. Aan de hand van een 12-weeks programma waarin we samen jouw droomleven gaan onderzoeken, ontwerpen en bouwen! Zonder hard te werken. Zonder struggle. Maar vanuit ontspanning en plezier.

Wat kun je verwachten tijdens dit 12-weken programma?

Tijdens dit onlive programma (start half februari):

 • krijg je via 12 stappen dé sleutels om het leven te creëren waarvan je altijd hebt gedroomd.
 • ga je met mij en een kleine groep mede deelnemers jouw droomleven onderzoeken, ontwerpen en bouwen aan de hand van een bewezen, betrouwbaar systeem dat je daarna op ieder vlak van je leven opnieuw kunt gebruiken.
 • maakt het niet uit wát je droom is (gezondheid, werk, relaties of bijvoorbeeld geld) dit programma is toepasbaar op alle vlakken van je leven.
 • ontvang je iedere week een online les van een van de stappen (video en/of audio), een aantal soul-work opdrachten en een meditatie om zo dagelijks en wekelijks bezig te zijn en blijven met het creëren van jouw droomleven
 • is er iedere week een live online Zoom mét replay om samen door de les van de week heen te gaan, je vragen te kunnen stellen en de hobbels waar je tegen aan loopt samen te kunnen nemen
 • is er een besloten community, waar je kunt delen en verbinden met de andere deelnemers, zodat je het niet alleen hoeft te doen en we elkaar accountable kunnen houden voor ons besluit om ons mooiste leven te gaan leven!

Misschien droom je van…

Iedereen heeft diep van binnen wel een droom! Misschien weet je je droom niet, maar voel je wel dat het leven meer moois voor jou in petto heeft. Of heb je juist heel veel dromen en weet je niet of je er een moet kiezen of ze allemaal kunt waarmaken. Dromen kun je hebben op alle vlakken van je leven. Misschien droom je van:

 • meer energie en gezondheid, iedere dag je bed uitspringen met zin in de dag en bak vol energie
 • meer financiële vrijheid, zodat je kunt doen wat je wilt doen, zonder zorgen
 • een liefdevolle, gepassioneerde relatie met de liefde van je leven
 • het kopen van je droomhuis
 • meer (vrije) tijd met je dierbaren om magic moments te creëren
 • de reis van je dromen maken
 • een baan waarin je je helemaal vervuld voelt en je helemaal tot je recht komt
 • kunnen leven en werken vanuit vrijheid, ontspanning en plezier.
 • dát ene boek schrijven
 • etc etc

Er is altijd een deel van jou die helemaal voor deze droom wil gaan. Én een deel van jou die allerlei redenen heeft bedacht waarom het beter is om te blijven zitten waar je zit. Dus de vraag is…

naar welke deel wil jij luisteren?

Durf je te besluiten om helemaal voor je droomleven te gaan, ook al weet je niet hoe en ondanks je twijfel, zorgen of je angst?
Voel je een dikke JA?! Dat is het enige dat er nodig is! Een ferm besluit om jouw droomleven NU te starten!

Tijd is immers het enige dat op raakt en we nooit meer bij kunnen maken. Dus why wait?

“Yolanda coacht mij nu al een flink aantal maanden en ze is voor mij ontzettend waardevol. Ze snapt me écht en alle tools die ze gebruikt in haar coaching belichaamt en leeft ze zelf. Ik voel in haar begeleiding altijd haar zuivere intentie, authenticiteit en passie. Samen met haar heb ik stukjes van mezelf weer terug gevonden en in mijn leven inhoud en vorm kunnen geven.”

Marscha

De stappen naar je droomleven

In het programma gaan we onder andere aan de slag met:

 • Het onderzoeken, ontdekken en ontwerpen van je droom: hoe ziet het leven eruit waar je helemaal verliefd op bent als alles mogelijk is? We creëren een glasheldere blauwdruk van je droom, zodat het universum precies weet waar jij naar verlangt.
 • Het testen van je droom: verdient deze droom jouw tijd, energie en aandacht?
 • Het bouwen aan een rotsvast (zelf)vertrouwen en de juiste mindset dat werkelijk ALLES waar je van droomt voor jou ook werkelijkheid kan worden
 • Het onderzoeken van wat je (nu) nog tegenhoudt om deze droom te manifesteren en dé sleutel om dat te transformeren ((faal)angst, twijfel, onzekerheden, ‘verdien ik dit wel’ etc)
 • Het herkennen en erkennen van je innerlijke stem en hoe je kunt leven en handelen vanuit deze innerlijke stem (in plaats van angst?)
 • Hoe creëren je de juiste omstandigheden (intern en extern) voor het bouwen van je droom?
 • Creëren van je droom: welke acties zijn er nodig om je droom te manifesteren en consistent te blijven als het even tegen zit?

Praktische zaken

 • We starten half februari; Dan komt de eerste les/stap beschikbaar. Daarna volgt er 1 les/stap per week.
 • De wekelijkse online meetup/Q&A vindt plaats op de woensdagavond van 19.30 – 20.30. Er komt altijd een replay beschikbaar, die je in de academy kunt terugkijken.
 • Alle lessen komen in jouw eigen online omgeving te staan, waar je ze zo vaak kunt terugkijken als je wilt. Na afloop van de 12 weken blijf je altijd toegang houden, zodat je deze stappen ook kunt gebruiken om je volgende droom waar te maken… en de volgende.. en de volgende…
 • Jouw investering voor het waarmaken van je dromen middels dit onbetaalbare programma is slechts €697,- inclusief btw.

€100,- korting bij inschrijving vóór 23 januari 2023 + 2 toffe bonussen

Als je écht voor je droomleven wilt gaan en daar nu een ferm besluit over neemt dan vind ik dat iets om te vieren en vier ik dat met je mee! Daarom krijg je, wanneer je je vóór 23 januari 2023 inschrijft voor het programma, maar liefst €100,- korting en betaal je €597,- euro in plaats van €697,-. Gebruik daarvoor de kortingscode ‘EBDROOM’.

Én als je je vóór 23 januari inschrijft krijg je nog 2 toffe bonussen:
– BONUS 1 – De replay van ‘Droom naar droomleven’-masterclass die ik eind vorig jaar gaf t.w.v. €47,-
– BONUS 2 – Reading ‘Jouw 2023 jaarthema volgens de Tarot’ t.w.v. €49.-

Na 23 januari vervalt de korting en de bonussen.

”Dit is voor mij een belangrijk jaar vanwege het opzetten van een groot project én een carrière switch. Werken met Yolanda helpt me daar enorm bij. Ze brengt alles in duidelijke taal, weet precies waar ik mee bezig ben en leert zelf ook continu bij, wat ze weer doorgeeft in haar coaching. Echt heel leuk en fijn! De positieve flow die ik ervaar door te werken met haar wil ik graag (leren) vasthouden en daarom heb ik weer 3 maanden bijgetekend! Ik kan de coaching door Yolanda iedereen aanbevelen die open staat voor zelfontwikkeling en intuïtiever leren werken met energie en de universele wetten!.“

Diana van Os

Doe je mee?

Ik geloof met heel mijn hart dat wanneer jij echt kiest voor je droom, je een leven kunt creëren dat nog beter en mooier is dan in je dromen. En wanneer je dat doet volgens het systeem en de stappen in dit programma, je droomleven dichterbij en minder hard werken is dan je denkt. Een leven waarin dingen je makkelijk toe-komen, waarin je je vervuld en rijk voelt op alle mogelijke manieren en waarin je helemaal tot leven komt. Ik kan niet wachten om deze reis samen te gaan maken. Doe je mee? Schrijf je dan hieronder in.