In 12 weken van Droom naar Droomleven

Herken je dit gevoel? Je hebt eigenlijk een prima leven. Een succesvolle baan. Een superfijn huis. Een goed gevulde bankrekening. Fijne mensen om je heen. En je doet best veel leuke dingen. Dik voor elkaar zouden de meeste mensen zeggen. En toch, zo voelt het voor jou niet. Bij jou knaagt er iets. En al best wel lang ook. Je hebt niet het gevoel dat je echt JOUW leven leeft. Je mist die echte sparkle en vervulling in je leven. Dat bezielde gevoel dat alles klopt. In plaats van dat levendige leven waarvoor jij iedere dag je bed uitspringt, voel je je regelmatig alsof je wordt geleefd en het leven in een sneltreinvaart aan je voorbij gaat. Dit is niet leven waarvoor jij in de wieg gelegd bent. Maar wat is het dan wel?

Je hebt al zóveel tijd, geld en energie gestoken in al die veelbelovende life-changing cursussen en events. En je had gehoopt om daarin jouw bestemming, droom en joy te ontdekken en eindelijk dat leven te kunnen leven waar je helemaal verliefd op bent. Maar ondanks alle kennis die je daardoor nu hebt, blijf je vast zitten in je dagelijkse routines en patronen en lukt het maar niet om daar uit te komen. En dat voelt behoorlijk k*t en alleen.

Op zoek naar inspiratie voor jouw volgende stap scroll je door je social media en kom je allerlei inspirerende plaatjes en verhalen tegen van genietende vrouwen van jouw leeftijd die wél hun droomleven hebben waargemaakt. Leuk voor hen hoor, maar het triggert bij jou vooral een gevoel van onvrede en als je eerlijk bent zelfs een klein beetje jaloezie. Je vraagt je af waarom het hen wel gelukt is en jou niet, terwijl je al zoveel dingen hebt geprobeerd. Bij jou blijft het in het beste geval bij dromen. Je wilt ZO graag en nu nu je de 50 gepasseerd bent denk je, als ik het nu niet doe, dan lukt het me waarschijnlijk nooit meer. Wanneer is het nou mijn tijd?!

“Yolanda coacht mij nu al een flink aantal maanden en ze is voor mij ontzettend waardevol. Ze snapt me écht en alle tools die ze gebruikt in haar coaching belichaamt en leeft ze zelf. Ik voel in haar begeleiding altijd haar zuivere intentie, authenticiteit en passie. Samen met haar heb ik stukjes van mezelf weer terug gevonden en in mijn leven inhoud en vorm kunnen geven.”

Marscha

Zo kan het ook zijn…

Je kijkt ’s ochtends in de spiegel en ziet de fonkeling weer in je ogen. Je hart maakt een sprongetje. Je straalt. Je knijpt jezelf even omdat je bijna niet kunt geloven dat dit nu jouw leven is. Wie had een jaar geleden gedacht dat jij nu zou zijn waar je nu bent. Dat je de moed hebt gehad om zulke stappen te zetten en door hebt gezet waar je vroeger zou zijn afgehaakt. Je voelt je trots, vrij en gelukkig. Er is eindelijk tijd voor jou en jouw dromen en dingen lijken nu makkelijk te gaan en naar je toe te komen. Je glimlacht naar je spiegelbeeld en denkt ‘zo werkt het dus, ook voor mij’. Je hebt eindelijk de magische code kunnen kraken. Je denkt aan de heerlijke dag van gister en je voelt je intens dankbaar dat dit nu jouw fantastische leven is. Dit is de bedoeling. Dit klopt. Dit is jouw bestemming. Je leeft eindelijk vol vertrouwen JOUW leven. Dat sprankelende, vervullende leven waarnaar je zolang hebt verlangd.

Coachingprogramma ‘In 12 weken van droom naar droomleven’

Een aantal keer per jaar start ik mijn magische (online) coachingprogramma ‘In 12 weken van droom naar droomleven’. Hierin begeleid ik levenslustige vrouwen zoals jij door de juiste visie, mindset en acties een leven te creëren waar je helemaal verliefd op zijn. Want het is nu jouw tijd!

In dit programma:

 • ga je aan de hand van 12 stappen jouw meest sprankelende, vervullende, levendige leven ontdekken, ontwerpen en bouwen.
 • werk je met een bewezen, betrouwbaar systeem van transformatie dat je op elk vlak van je leven kunt toepassen en na dit programma steeds weer opnieuw kunt gebruiken.
 • werk je 1-op-1 met mij én in een kleine groep van 6-8 deelnemers. The best of both worlds dus.
 • ontvang je elke week een online les, een aantal life-work opdrachten en een meditatie. Zo kun je dagelijks en wekelijks stappen zetten om binnen 12 weken je leven al wezenlijk te veranderen.
 • heb je 4x een prive-coaching met mij verdeeld over de 12 weken
 • is er 12x (wekelijks) een online groepsbijeenkomst waarin we de transformatiestap van de week bespreken
 • is er 12x (wekelijks) een online incheck-moment om je vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met de andere deelnemers
 • komen alle lessen, meditaties en replays van de bijeenkomsten in jouw eigen online omgeving te staan, zodat je alles terug kunt kijken als je eens iets hebt gemist.
 • hoef je het niet alleen te doen. Door het werken in een kleine groep (max 6-8 deelnemers) kun je elkaar inspireren en motiveren.
 • is er een besloten community waar je kunt delen en verbinden met andere deelnemers.

Dit kun je verwachten na het doorlopen van het programma:

 • Je ziet, voelt, proeft, ruikt, hoort, jouw meest sprankelende, vervullende, kloppende leven tot in detail alsof het er al is. Dit geeft je focus en houvast om nu eindelijk uit je comfortzone te komen en dit fantastische leven dichterbij te brengen en niets houd je daarin meer tegen. Je vuurtje brand weer en zelfverzekerd ga je full flash vooruit. Het lijkt wel of zoveel dingen moeitelozer gaan. Deze tweede helft van je leven wordt better than ever! Yeaj!
 • Je bent verwonderd dat er binnen 3 maanden al een aantal dingen wezenlijk veranderd zijn in je leven. Dat geeft je vertrouwen dat dit ook écht voor jou werkt en je neemt daardoor zelfverzekerd en moedig andere besluiten dan je van jezelf gewend bent, die veel meer plezier, ontspanning en levendigheid in je leven brengen.
 • Waar je voorheen maar rondjes bleef draaien in je oude verhalen en patronen en daardoor niet verder kwam, lukt het je nu om door je routines, angst, twijfels en gedoe heen te breken en je droom iedere dag een stukje dichterbij te brengen.
 • Alle kennis die je al had over persoonlijke en spirituele ontwikkeling valt nu eindelijk op zijn plek. Je hebt de ingang gevonden om wezenlijk verandering in jouw leven te creëren, waarbij je je laat leiden door jouw innerlijke stem.
 • Je hoeft het niet meer alleen te doen, want je hebt nu een aantal mensen om je heen die in jou geloven en je steunen, ook als het even tegen zit.
 • Je hebt een succesvol, herhaalbaar, bewezen systeem tot je beschikking om voor iedere droom of wens opnieuw de stappen te zetten die nodig zijn om daar te komen.

Wordt dit JOUW jaar?

Jouw leven is een cadeau en je hebt er maar één gekregen. En jij hebt alles in je om daar jouw allermooiste leven van te maken. Zelfs na je 50ste. Dat weet ik 100% zeker. En in mijn programma ‘Van droom naar droomleven’ hoef je dat niet alleen te doen. Dan gaan we samen aan de hand van een bewezen, betrouwbaar systeem van transformatie het leven creëren waar jij helemaal verliefd op bent en waar jij iedere ochtend je bed voor uitspringt. We kunnen geen nieuwe dagen bijmaken als ze op zijn helaas. Dus de tijd om voor jouw droomleven te kiezen is nu. Niet morgen. Niet volgend jaar. NU!

Ik wil dat jij en jouw leven door mee te doen aan dit programma écht de allermooiste transformatie doormaken die er mogelijk is. Daarom wil ik alleen met je werken als je écht bereid bent om volmondig JA te zeggen tegen je droomleven, En dat je bereid bent om anders naar jezelf en anderen te gaan kijken en oncomfortabele stappen te zetten. En geen toestemming meer wilt vragen aan alles of iedereen maar nu gewoon 100% voor JOUW droomleven wilt gaan. No more excuses! Want dit is JOUW leven en je hebt er maar 1 gekregen!

Voel je hierbij een dikke JA? Dan wil ik je via de vragenlijst hieronder alvast een paar vragen stellen om te kijken of dit programma de juiste fit is voor jou en je dromen.

Als dat zo is, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op en gaan we samen dromen bouwen. En beloof ik je dat je binnen 3 maanden meer joy, vervulling, overvloed, ontspanning en energie in je leven gaat ervaren.

”Dit is voor mij een belangrijk jaar vanwege het opzetten van een groot project én een carrière switch. Werken met Yolanda helpt me daar enorm bij. Ze brengt alles in duidelijke taal, weet precies waar ik mee bezig ben en leert zelf ook continu bij, wat ze weer doorgeeft in haar coaching. Echt heel leuk en fijn! De positieve flow die ik ervaar door te werken met haar wil ik graag (leren) vasthouden en daarom heb ik weer 3 maanden bijgetekend! Ik kan de coaching door Yolanda iedereen aanbevelen die open staat voor zelfontwikkeling en intuïtiever leren werken met energie en de universele wetten!.“

Diana van Os

Veelgestelde vragen

Het programma duurt 12 weken. Alle lessen en replays van de bijeenkomsten tijdens deze 3 maanden komen in jouw persoonlijke online omgeving te staan. Je hebt voor altijd toegang tot deze online omgeving.

No worries, alle wekelijkse live zoom sessies worden opgenomen en komen in je persoonlijke online omgeving te staan. Hier kun je alles op je eigen moment terugkijken.

Ongeveer 1,5 uur per week voor de videoles en opdrachten + 1 uur per week voor de live les + 10 minuten per dag voor de meditatie.

Maximaal 6-8 deelnemers.

Ja dat kan, we bespreken de mogelijkheden in de Clarity Call.

Dit programma start meerdere keren per jaar. In de Clarity Call kijken we samen welke eerstvolgende groep een fit is voor jou.

Dit vinden anderen van het programma

Inmiddels zijn al velen deelnemers je voor gegaan in het programma om te ontdekken hoe ze van de rest van hun leven het beste deel van hun leven te maken. En belangrijker nog… om dat ook te DOEN!
Hieronder zie je een aantal van de verhalen van de deelnemers..

EnYoY