Je hebt bij je geboorte een bepaalde energie (een ‘destiny’ of levenspad) meegekregen en die wordt in de Chinese astrologie weergegeven in jouw persoonlijke destiny-kaart. Daarin zie je hoe de 5 elementen hout, vuur, aarde, metaal en water zich tot elkaar verhouden op jouw geboortemoment en in de rest van je leven. Deze destiny-kaart is een soort richtingaanwijzer of landkaart van jouw levenspad. En ik ben dan je gids die je helpt deze landkaart te lezen en je te vertellen wat er op je pad kan komen als je links of rechts af gaat 🙂 Zo kun jij een goede beslissing nemen over iedere richting die je in je leven kiest op welk vlak dan ook.

Met de destiny-calculator hieronder geef ik je nu alvast een sneak-peak in jouw landkaart: ik laat je zien waar je nu staat,  wat jouw referentiepunt is bij het lezen van jouw landkaart, wat jouw essentie-energie is: jouw kernkarakter en de daarbij behorende kwaliteiten en valkuilen/aandachtspunten. We noemen je essentie-energie jouw DAY MASTER. En je vindt je DAY MASTER straks terug (na het invullen van de calculator) op onderstaande omcirkelde 2 plekken.

VOORBEELD DESTINY-KAART:


 

Stap 1: Bereken hieronder jouw destiny-kaart:

Vul je geboortedatum en -tijd en je geslacht in. Weet je je geboortetijd niet? Vul dan bij ‘hour’ in ‘The hour is unknown’.


 

Stap 2: Vind jouw essentie-element (Day Master):

Je essentie-element (Day Master) vind je in jouw destiny-kaart op 2 plekken:
– in de tabel met Chinese tekens op op het kruispunt van de rij ‘Stem’ en kolom ‘Day’
– in de tabel ‘Destiny Analysis’  in de 2e rij

Alle andere symbolen in je destiny-kaart representeren je relaties met andere spelers in leven, je werk, je gedachten en dromen en je omgeving en die kun je voor nu vergeten. Nu gaat het alleen even over JOU.


 

Stap 3: Vind de karakterschets van jouw essentie-element (Day Master):

Klik op de gekleurde button van jouw Day Master hieronder en lees de omschrijving van jouw karakter, kernkwaliteiten en valkuilen.

Wanneer je je minder goed herkent in de energie van jouw Day Master, ben je waarschijnlijk nog niet helemaal ‘in je element’ en heb je nog wat te ontdekken of te ontwikkelen! Hoe leuk is dat!

TIP: Je kunt de calculator zo vaak invullen als je wilt. Dus ook voor je kinderen, partner of beste vriend/vriendin om hún essentie-energie te ontdekken. Zo leer je elkaar weer wat beter kennen én begrijpen!

Jia

Yang hout   

Yi

Yin hout

Bing

Yang   vuur

Ding

Yin vuur

Wu

Yang aarde

Ji

Yin aarde

Geng

Yang metaal

Xin

Yin metaal

Ren

Yang water

Gui

Yin water