Mijn gezondheid, of eigenlijk het op peil houden daarvan, is in mijn leven een rode draad geweest. Ik heb daarin voor redelijk wat uitdagingen gestaan en inmiddels via vele verschillende wegen en vooral door het luisteren naar mijn lichaam en en mijn intuïtie de weg gevonden naar een energiek en gezond lichaam. Mijn huis is mijn tweede lichaam en ik ben er inmiddels, na 12 jaar achter, dat ik het huis waarin ik woon niet voor niets gekozen heb. Het toont me precies de lessen die ik voor mijn gezondheid te leren had. Ze zeggen ook wel dat je huis een spiegel is van je lichaam en dat is helemaal waar! Als je weet hoe je je huis moet ‘lezen’, dan toont het je voor een groot deel een belangrijke weg naar een goede gezondheid.

In mijn online masterclass op dinsdag 10 oktober van 10.00-12.00 uur ga ik je uitleggen hoe je aan de hand van Feng Shui je gezondheid kunt ondersteunen en verbeteren. Je krijgt hiervoor hele concrete en eenvoudige aanwijzingen die je direct zelf kunt toepassen in jouw huis.

Dus als je je in een van onderstaande dingen herkent, schrijf je dan direct in voor mijn online masterclass en ik beloof je dat er heel wat lichtjes bij je zullen gaan branden:

  • Jij of jouw gezin slaapt slecht of worstelt met vermoeidheid, energietekort of vage gezondheidsklachten.
  • Je hebt het gevoel dat jouw energie (of die van een van je gezinsleden) minder stroomt sinds je in dit huis woont of je bent (veel) vaker ziek of moe.
  • Je heb het gevoel hebt dat je je in sommige plekken in huis minder goed voelt dan andere en snapt niet hoe dat komt.
  • Je wilt weten hoe de verschillende gebieden in jouw huis je iets vertellen over jouw lichamelijke klachten en andersom.
  • Je bent gevoelig voor jouw omgeving en wilt weten hoe je deze zo kunt inrichten dat je gezondheid optimaal wordt ondersteund.

Schrijf je hier in en ik dan zie je graag online op dinsdag 10 oktober om 10.00 uur gewoon vanuit je luie stoel.
En kun je er dan niet bij zijn, schrijf je dan toch in, dan stuur ik je de replay toe!

Tot dan!

Liefs,