“I am powerfull, i am beautiful, i am free”

Op dinsdag 18 februari ben je bij mij meer dan welkom voor de huiskamerworkshop ‘Own your life’. Gewoon aan de keukentafel met natuurlijk koffie/thee en lekkers. En omdat ik graag volgens het ‘Pay it forward’ principe iets moois wil doen voor jou, met de uitnodiging aan jou ook weer iets moois te doen voor iemand anders, is deze workshop op 18 februari gewoon GRATIS. Zo maken we samen de wereld een stukje mooier en lichter!

Deze workshop is iets voor jou als je diep van binnen voelt dat het tijd is om de regisseur te worden van jouw eigen leven. Je voelt dat je anders wilt omgaan met de dingen die jou ‘overkomen’ in je leven: ziekte, financiële problemen, relatieproblemen etc.

Je wilt stoppen met vechten en strijden en meevaren op de flow van het leven. Je wilt je geen slachtoffer meer voelen. Je wilt vertrouwen op dat jij de regisseur bent van jouw eigen leven. Dat jij de kracht in je hebt om je droomleven te manifesteren.

Je bent bereid om te gaan staan voor wie jij werkelijk bent en verantwoordelijkheid te nemen voor alle situaties die in je leven komen. Fijne situaties maar ook minder fijne situaties.

Je bent er klaar voor om vanaf nu alle keuzes en beslissingen in je leven te maken vanuit vertrouwen, hoop, ontspanning en helderheid over de mogelijkheden. En niet vanuit angst, verkramping en wanhoop. Dat vraagt moed, vertrouwen, doorzettingsvermogen, bewustzijn en de bereidheid om bloedeerlijk naar jezelf te kijken.

Tijdens deze workshop gaan we aan de hand van een mooi ritueel afscheid nemen van het slachtoffer in jou en de ‘leider’ in jou met een volmondig JA verwelkomen.

Zo ‘dans’ je na afloop van de workshop krachtig, opgeruimd en met de energie van jouw nieuwe ik de deur uit. You OWN your life!

Deze gratis huiskamerworkshops zijn een initiatief van Josje Feller van Feller Licht: een netwerk van mooie vrouwen die allemaal met hun kennis, gaven en energie het licht in de wereld wat feller willen laten schijnen. Ik ben onderdeel van dit netwerk en bied deze unieke workshop op 18 februari daarom gratis aan.

Datum: dinsdag 18 februari
Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Lokatie: omgeving Nijmegen (info volgt na inschrijving)
Parkeren is mogelijk voor de deur.

Schrijf je hier in voor de workshop.
Er is plek voor 6 personen.

Als er iemand is voor wie je denkt dat deze workshop waardevol is, deel dan graag deze pagina.

Liefs!
Yolanda

 

 

Share This