Van klacht naar kracht

Loop je al jaren rond met dezelfde (chronische) klachten en heb je alles al geprobeerd maar kom je er niet vanaf? Heb je het gevoel dat je steeds dezelfde patronen herhaalt in je leven en begrijp je niet waarom? Kom je keer op keer dezelfde thema’s tegen op het gebied van relaties, geld, werk of gezondheid en lukt het je niet dit te doorbreken? Of heb je een diagnose gekregen en wil je begrijpen waarom?

Een thema, klacht, of ziekte in je leven is geen foutje. Het vertelt je een verhaal over je onbewuste programmeringen en patronen, waarvan we kunnen leren en groeien. Door hier in inzicht en bewustzijn op te krijgen, krijg je vaak antwoord op al je (levens)vragen en kan het verhaal begrepen en doorbroken worden.

In een ‘Van klacht naar kracht’- puzzelsessie maken we samen in 45 minuten een begin aan de puzzel van het verhaal achter jouw thema, klacht of ziekte. Je krijgt in deze sessie vanuit de biologie en de kennis van de Germaanse Geneeskunde en HeartConnection een nieuwe kijk op je levensthema’s, (fysieke) klachten en overtuigingen. Een kijk die 180 graden anders is, dan wat we tot nu toe over ons lichaam hebben geleerd en die mij en vele anderen om mij heen enorm veel inzicht, bewustzijn en vooral vertrouwen heeft gegeven. Vertrouwen in het zelfgenezend vermogen van het lichaam en daarmee meer vertrouwen in onszelf.

Afhankelijk van jouw specifieke vraag kijken we niet alleen naar het fysieke aspect van jouw verhaal maar ook bijvoorbeeld naar: Wat is de symboliek? Wat zijn de mogelijke conflicten van waaruit jouw klachten of thema’s zijn ontstaan? Welke rol speelt je geboorte hierin? Is het een familieverhaal? En wat wil er in het moment gevoeld worden in jouw lichaam om je met een stuk van het verhaal te verbinden en te versmelten zodat het je kan loslaten?

Alle antwoorden op jouw vragen zitten opgeslagen in jouw onderbewuste. En dé manier om daar contact mee te maken is via je lichaam. Jouw lichaam vertelt je jouw verhaal.

Na afloop van deze sessie heb je een nieuw puzzelstukje gevonden van jouw (levens)verhaal en dat geeft enorm veel inzicht, bewustzijn, nieuwe energie en vertrouwen.

Duur: 45 minuten
Datum en tijdstip: na boeking in overleg
Hoe: via Zoom
Kosten: € 99,- inclusief BTW (inclusief voorbereidingstijd)

Na het afronden van je bestelling ontvang je een formulier waarop je je vraag kunt indienen voor onze puzzelsessie en een link naar mijn agenda om een moment voor de sessie te plannen.

Ik heb er zin in!
Liefs,

2 Reacties

  1. Carola

    Ik heb een mooi inzicht overgehouden aan de puzzelsessie. Daar wil ik je voor bedanken.

    Antwoord
  2. Suzanne

    Superbedankt voor deze sessie! Ik heb hierin zoveel geleerd. En wat fijn hoe jij me de veiligheid biedt om echt in mijn lichaam te zakken. Dat is nieuw voor mij. Ik kom zeker weer bij je terug!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.