Online workshop ‘Fast Forward in 2020’

Een van mijn groots(t)e leraren en coaches op het gebied van Feng Shui en Chinese astrologie is Joey Yap. Hij is dé autoriteit op dat gebied, heeft ongeveer 180 boeken geschreven in allerlei talen en geeft ieder jaar grootse live events om zijn kennis te delen. Als er iemand heeft bewezen dat Feng Shui en Chinese Astrologie werkt, dan is hij het wel. Hij heeft een imperium opgebouwd door het toepassen van zijn eigen materie en inspireert duizenden anderen over de hele wereld om hetzelfde te doen. Zijn coaching en teachings hebben me al zo ontzettend veel gebracht. Ik smul ervan. Het heeft me mega veel inzichten gegeven over wie ik ben, waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe, welke stappen ik het beste kan zetten op kruispunten in mijn leven zowel qua business als privé en nog heel veel meer. En met alles wat hij me heeft geleerd heb ik ook al veel van mijn klanten mogen helpen om meer flow, gezondheid en succes in hun leven te creëren.

Jaarlijks in januari geeft hij een een live seminar over de energie van het komende jaar en doet daarin een ‘voorspelling’ over wat we kunnen verwachten op het gebied van wereldse thema’s zoals economie, financiën en volksgezondheid en hoe je je daarop kunt voorbereiden. Hij voorspelde afgelopen januari al de mega-impact die deze crisis op de wereld zou hebben en gaf een aantal superkrachtige adviezen die heel erg nuttig bleken te zijn, nu we de impact weten die Corona heeft buiten China en van de enorme lockdown was toen nog helemaal geen sprake.

Afgelopen weekend volgde ik als vervolg daarop een ontzettend waardevol 3-daags (online) seminar bij hem over de kansen die deze Corona tijd ons biedt, om niet alleen te overleven met je business, maar om te ‘Thriven’ en nu juist op te staan en er sterker uit te komen. We kregen een soort battleplan voor de komende 60 dagen, op basis van onze persoonlijke geboortehoroscoop , waar ik helemaal enthousiast van werd én die me ontzettend inspireerde en motiveerde om in de actie te komen in plaats van achterover te leunen in deze tijd. Ik heb er nu helemaal zin in! 🙂

Het online seminar van afgelopen weekend vond ik echt mega interessant en het bevestigde voor mij voor een heel groot deel de stappen die ik intuïtief al aan het zetten ben. Én het heeft mij meer gefocussed op hoe ik het beste uit de komende 60 dagen kan halen, zowel zakelijk als privé.

Wat kan JIJ nu doen om te thriven in 2020?

Al deze waardevolle info die ik afgelopen weekend heb meegekregen wil ik heel graag met jou delen! Ik geef daarom de live online workshop ‘Fast Forward in 2020’ verdeeld over 2 dagdelen, waarin ik jou ga laten zien, hoe jij op basis van jouw geboortehoroscoop, jouw eigen ‘battleplan’ kunt bepalen voor de komende periode. Zo kun je focus bepalen en overleef je deze crisis niet alleen, je komt er sterker en wijzer uit!

Je hoeft geen kennis te hebben van astrologie of Feng Shui, want ik geef je de info in hapklare brokken, zodat jij aan het einde van de workshop een duidelijke actielijst hebt voor de komende 60 dagen.

Wat je gaat leren in deze workshop is:

  • welke branches de mogelijke winnaars en verliezers zijn en hoe je daarop kunt inspringen
  • welke vorm van online business het beste bij jou past op basis van je persoonlijke geboortehoroscoop en hoe je dat kunt integreren in jouw huidige business
  • welke vaardigheden jij op basis van jouw geboortehoroscoop NU het beste verder kunt ontwikkelen om het beste uit 2020 te halen
  • in welk gedeelte van je huis je het beste kunt werken om je energie hoog te houden en het bereiken van jouw persoonlijke doelen voor de komende 2 maanden te ondersteunen
  • welke verborgen kansen er voor je liggen in deze crisis, afhankelijk van je persoonlijke geboortehoroscoop – waar kun je je nu op focussen om juist te thriven in 2020 i.p.v. alleen te overleven
  • wat de focus van jouw battleplan mag zijn voor de komende 60 dagen
  • wat jouw belangrijkste levensles is voor 2020

Na afloop van deze 2-delige workshop heb jij jouw battleplan klaar om de komende 60 dagen fast forward met je business te gaan, zodat je de crisis niet alleen overleeft maar er veel wijzer, sterker en energieker uitkomt!

Wanneer is het?

Dagdeel 1: donderdag 18 juni
10.00-12.30 uur

Dagdeel 2: donderdag 25 juni
10.00-12.30 uur

Als je niet bij een van beide data kunt zijn, ontvang je de replay en kun je het terugkijken (ook als je er wel bij kunt zijn).

Jouw investering

Als je je inschrijft vóór maandag 8 juni 23.59 uur, betaal je voor deze 2-delige workshop slechts €99,- excl btw . Gebruik daarvoor de kortingscode FF2020. Vanaf dinsdag 9 juni kost de workshop €149,- excl btw.
Je ontvangt een replay na afloop.

Je kunt je via onderstaande knop aanmelden voor de workshop.
Ik zie je heel graag op 18 en 25 juni, online!

Veel liefs en stay safe!

 

Share This