fbpx

Sta jij voor een dilemma (zakelijk of privé) en twijfel je of je het beste voor optie A of optie B kunt gaan? Heb je een droom of doel waar je maar steeds niet dichterbij komt en vraag je je af wat jou daarin blokkeert?  Wil je weten of de keuze die je nu wilt gaan maken wel het gewenste resultaat zal opleveren? Of wil je inzicht in je levensmissie of welke baan of opleiding het beste bij je past? In een ‘Speedate with Destiny’ krijg je antwoord op je vraag aan de hand van het eeuwenoude Qi Men Dun Jia syteem. Na onze Speeddate heb je meer informatie, inzicht en helderheid over het antwoord op jouw vraag, waardoor je een betere keuze kunt maken en een zelfverzekerd besluit kunt nemen.

Qi Men Dun Jia

Het eeuwenoude oosterse forecasting-systeem Qi Men Dun Jia werd al door de oude Chinese keizers gebruikt om te bepalen wat de juiste strategie was om hun battles (oorlogen) te winnen.

Tegenwoordig wordt het nog steeds heel veel gebruikt, en met succes, op vrijwel alle levensgebieden, zoals bijvoorbeeld business- relatie-, of gezondheidsvlak om inzicht of helderheid te krijgen over een bepaald dilemma, de juiste strategie te bepalen om je doel of droom te manifesteren, informatie te krijgen hoe een bepaald probleem op te lossen, inzicht te krijgen in je blokkades of bevestiging te krijgen m.b.t. keuzes die je wilt maken. Kortom – Qi Men helpt je inzicht te krijgen in de juiste actie, op het juiste moment met het beste resultaat.

De ‘QiMen’-kaart waarin het antwoord op jouw vraag verborgen zit, ziet er bijvoorbeeld uit zoals in onderstaand voorbeeld. De datum en tijd dat jij je vraag stelt, bepaalt welke QiMen kaart er wordt gebruikt. Er zijn er in totaal ruim 1000!
All in Divine Timing!

Stel de juiste vraag!

Bij het stellen van je vraag is het belangrijk om je vraag zo specifiek, kort en duidelijk mogelijk te formuleren, zodat je ook een specifiek  en vooral informatief antwoord krijgt. Een aantal tips:

  • Bedenk van te voren wat het doel/intentie is van je vraag – wat voor soort informatie heb je nodig om jouw volgende stap te kunnen zetten? Heb je bijvoorbeeld een bepaald plan in gedachten en wil je weten wat de uitkomst zal zijn van een bepaalde beslissing/plan die je wilt gaan maken? Misschien wil je weten waarom je steeds vastloopt op een bepaald vlak? Of wat er nodig is om jouw relatie weer nieuw leven in te blazen?
  • Stel het liefst een open vraag (geen ja/nee), zodat je zoveel mogelijk informatie in het antwoord verwerkt krijgt. (Voorbeeld van een ‘foute’ vraag: ‘Krijg ik deze baan?’ ; voorbeeld van een ‘goede’ vraag ‘Wat kan ik doen om deze baan te krijgen?’ of ‘Welke baan past beter bij me, die of die?’
  • De beste vragen beginnen met ‘wie’, ‘wat’, ‘waar’, ‘wanneer’ ‘hoe’ of ‘waarom’, daar zal de meeste informatie uit voortkomen. Vragen die met ‘zal/zullen’ of ‘is/zijn’ of ‘gaat/gaan’ of iets dergelijks beginnen leiden vaak tot een ja/nee antwoord en dat is zonde van de vraag, omdat het antwoord je niet zoveel vertelt.
  • Vraag 1 ding tegelijk – hoe meer subvragen er in jouw vraag zitten, hoe onduidelijker/moeilijker het antwoord te herleiden is. Dus wees kort, krachtig en specifiek. En stel desnoods 1 hoofdvraag met een aantal duidelijk geformuleerde subvragen.

Want a date?

Een ‘Speeddate with Destiny’ duurt ongeveer 20 minuten en geeft jou dus in hele korte tijd antwoord op je vraag, zodat jij een zelfverzekerde volgende stap kunt zetten in de richting van jouw droom of doel. Dit is hoe het werkt:

  • via de aanvraagbutton hieronder bestel je jouw ‘Speeddate with Destiny’ in de webshop
  • via het formulier dat je daarna ontvangt stel je zo kort en krachtig mogelijk jouw vraag: hoe specifieker je vraag, hoe specifieker het antwoord
  • in de afsluitende bevestigingsmail ontvang je een link naar mijn agenda waar je een datum voor onze Speeddate kunt kiezen.
  • Kosten: €61,- inclusief BTW.

Kadootje: boek en plan je Speeddate with Destiny vóór 31 januari met kortingscode ‘DDNY’ en krijg 50% korting. Er zijn maar 9 plekjes vrij met korting. Op = Op. 🙂

De Date met Destiny geeft jou rust, focus en helderheid over wat op dit moment de beste volgende stap is om te nemen om dichter bij jouw droom of doel te komen.

Do we have a date?

Liefs,