Join the YoY-community!

Voel jij het verlangen om te leven vanuit inspiratie, flow, ontspanning en plezier? En voel je tegelijkertijd dat iets jou daar nu nog in blokkeert? Wil je weten hoe je jezelf kunt ‘unblocken’ om (weer) contact te maken met die stromende levensenergie, jouw creatiekracht, die jou helpt om alles te manifesteren waar je naar verlangt? Om te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je hier te doen hebt? Wees dan welkom in de YoY-community! Een besloten Facebookgroep waarin ik dagelijks mijn kennis, tools, tips en inspiratie deel over Feng Shui, Chinese astrologie en meer, om je te helpen ontdekken wie je werkelijk bent, wat je hier te doen hebt en hoe je dat moeiteloos en vanuit flow, joy en ontspanning kunt manifesteren. Krachtige tools om je leven te transformeren van overleven naar VOLUIT LEVEN.

Waarom?

Omdat ik graag iedere dag een beetje YoY in jouw leven wil brengen waar ik dat kan. Je wil inspireren, enthousiasmeren en activeren om alle parels die op jouw levenspad verstopt liggen zichtbaar te maken en ten volste te laten shinen. Feng Shui en Chinese astrologie gebruik ik daarbij als een soort van treasuremap om je de routekaart van jouw levenspad te leren lezen, zodat jij je nooit meer verdwaald of verloren hoeft te voelen in je eigen leven.

Ik weet uit ervaring dat het niet weten of je niet herinneren van je zielsmissie hier op aarde voor een continu gevoel van twijfel, onzekerheid en vastzitten kan zorgen. En dat het je kan tegenhouden om je volste volste potentieel te leven en in het licht te stappen. Juist nu dat zo hard nodig is in deze tijden van angst, onzekerheid en transformatie.

Mijn wens voor de community is, om jou iedere dag te voeden met een beetje YoY. En dat ik met de tools en inspiratie die ik aandraag, bij jou meer helderheid, focus en drive kan creëren om je missie te gaan leven. Om te zijn wie je werkelijk bent. En om op te staan en AAN te gaan, waardoor niet alleen jij je gezonder en gelukkiger gaat voelen, maar jij met jouw lichtje ook weer andere lichtjes kunt ontsteken. Hoe meer mensen ‘AAN’ gaan en hun lichtje laten schijnen, hoe lichter en liefdevoller de wereld zal worden. A world of YoY!

Wat kun je verwachten in de community?

  • Mini-teachings over Feng Shui, Chinese astrologie en meer, die jij direct kunt toepassen op je leven.
  • Magische manifestatiemomenten – om makkelijker en sneller te manifesteren waar je naar verlangt
  • Energie van de dag en maand – om jezelf beter te leren kennen en je te helpen focussen in je acties en plannen
  • (Tap)meditaties om je energie te boosten en shiften
  • Inspirerende quotes, boeken, muziek etc om je dagelijkse YoY te voeden
  • Talks met andere experts over het shiften van je energie op allerlei vlakken (relaties, gezondheid, werk, geld, lifepurpose)
  • Case-studies op basis van de vragen van de leden
  • Q&A’s – stel me al je vragen..
  • Challenges
  • En nog veel meer..

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Laten we samen op reis gaan in de community, jij, ik en de rest van de groep. Een stukje meelopen op elkaars levenspad. Elkaar aanmoedigen, inspireren of een liefdevolle schop onder de kont geven wanneer dat nodig is. Samen nieuwe dingen ontdekken. Ervaringen uitwisselen. Plezier maken. En elkaars reisbuddy zijn. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Dus laten we dit samen doen! Samen stappen zetten om zelfverzekerd, vol energie en vertrouwen ons volste potentieel te gaan leven. Want jouw tijd is NU!

Ik zie je heel graag in de community