Gratis EFT-meditatie ‘Ontspan je angst en onrust in woelige tijden’

Deze tap-meditatie heb ik opgenomen in maart 2020 toen de uitbraak van het Covid-19 virus ons op z’n heftigst trof. Om me heen zag ik zoveel angst, onzekerheid en onrust over wat er om ons heen gebeurde op dat moment en ook bij mij speelde het af en toe op. Vooral de angst die ik zag bij mijn ouders, raakte mij ontzettend.

Op dat soort momenten, wanneer ik zelf angst of onrust in mijn lichaam voel, ga ik vaak ‘tappen’ (EFT Emotional Freedom Technique) om wat rustiger te worden. EFT is een soort acupunctuur voor je emoties. Een supermakkelijke en effectieve techniek om je emoties en je ‘mind’ wat rustiger te maken, je stresshormonen te verlagen en daarmee je immuunsysteem te ondersteunen.

Ik wilde ook met mijn ouders een mooie tap-meditatie doen, om hun onrust een beetje te kanaliseren en hen uit te leggen hoe dat precies werkte. Van daaruit ontstond de inspiratie, om hierover een korte video te maken en de meditatie op te nemen. Voor hen. Maar ook voor jou. Want ik denk dat het nu voor iedereen fijn is, om een soort toolbox binnen handbereik te hebben, waar je af en toe uit kunt putten als je het even moeilijk hebt.

Deze meditatie is niet alleen te gebruiken nu, tijdens het Covid-19, maar eigenlijk altijd wanneer je angstig, onzeker of onrustig voelt.

Als je hieronder je gegevens achter laat, dan stuur ik je de link naar de meditatie.

Geniet van de meditatie.

Liefs en licht,