Sta jij voor een dilemma (zakelijk of privé) en twijfel je over welke richting je het beste op kunt gaan? Wil je inzicht in welke keuze het beste resultaat zal opleveren, zodat je een zelfverzekerd besluit kunt nemen? In een (Speed)Date met Destiny krijg je antwoord op je vraag aan de hand van het eeuwenoude Qi Men Dun Jia syteem. 

Qi Men Dun Jia

Het eeuwenoude oosterse forecasting-systeem Qi Men Dun Jia werd al door de oude Chinese keizers gebruikt om te bepalen wat de juiste strategie was om hun battles (oorlogen) te winnen.

Tegenwoordig wordt deze methode nog steeds met veel succes gebruikt, als strategische forecasting-methode op vrijwel alle levensgebieden, zoals bijvoorbeeld business- relatie-, of gezondheidsvlak om inzicht te krijgen in de juiste strategie om een bepaald doel te bereiken of een probleem op te lossen.

Dit systeem is vooral bruikbaar wanneer je twijfelt tussen verschillende oplossingen/strategieën voor een bepaald probleem. Qi Men helpt om te kijken welke optie in dat geval het beste resultaat zal geven, zodat jij de juist actie kunt nemen op het juiste moment.

De ‘QiMen’-kaart waarin het antwoord op jouw vraag verborgen zit, ziet er bijvoorbeeld uit zoals in onderstaand voorbeeld. De datum en tijd dat jij je vraag stelt, bepaalt welke QiMen kaart er wordt gebruikt. Er zijn er in totaal ruim 1000!
All in Divine Timing!

Stel de juiste vraag!

Bij het stellen van een vraag tijdens de speeddate is het belangrijk om je vraag zo specifiek, kort en duidelijk mogelijk te formuleren, zodat je ook een specifiek antwoord krijgt. Een aantal tips:

  • Bedenk van te voren wat het doel/intentie is van je vraag – wat voor soort informatie heb je nodig en stel in lijn daarmee je vraag. Waarschijnlijk heb je een bepaald plan in gedachten en wil je weten wat de uitkomst zal zijn van een bepaalde beslissing/plan die je wilt gaan maken. Stel je vraag in die richting.
  • Stel het liefst een open vraag (geen ja/nee), zodat je zoveel mogelijk informatie in het antwoord verwerkt krijgt. (Voorbeeld van een ‘foute’ vraag: ‘Krijg ik deze baan?’ ; voorbeeld van een goede vraag ‘Wat kan ik doen om deze baan te krijgen?’ of ‘Welke baan past beter bij me, die of die?’
  • De beste vragen beginnen met ‘wie’, ‘wat’, ‘waar’, ‘wanneer’ ‘hoe’ of ‘waarom’, daar zal de meeste informatie uit voortkomen. Vragen die met ‘zal/zullen’ of ‘is/zijn’ of ‘gaat/gaan’ of iets dergelijks beginnen leiden vaak tot een ja/nee antwoord en dat is zonde van de vraag, omdat het je niet zoveel vertelt.
  • Vraag 1 ding tegelijk – hoe meer subvragen er in jouw vraag zitten, hoe onduidelijker/moeilijker het antwoord te herleiden is. Dus wees kort, krachtig en specifiek. Als de vraag meer subvragen bevat, stel die dan (als er tijd genoeg is) als vervolgvraag tijdens de reading.

Meld je aan!

Speciaal voor het Feller Licht Summit ‘Maak jezelf Gelukkig’ bied ik 6x een gratis ‘Speeddate with Destiny’ aan van 15 minuten via Zoom (online dus), waarin jij een vraag kunt stellen en ik deze aan de hand van de QiMen zal beantwoorden. 3 sessies op donderdag 12 november tussen 19.00-20.00 uur en 3 sessies op vrijdag 13 november tussen 11.00-12.00 uur.

Hoe werkt het?

  • meld je aan via onderstaand formulier, stel daarin je vraag (kort en specifiek tegelijk) en geef jouw voorkeursmoment op voor de speeddate
  • na aanmelding ontvang je van mij een bevestiging en een link naar Zoom; Na bevestiging van mijn kant is je aanmelding definitief. Als de 6 plekken al vergeven zijn op het moment van jouw aanmelding laat ik je dat natuurlijk ook weten.
  • mocht het je na ontvangst van de bevestiging onverhoopt toch niet lukken op het bevestigde tijdstip, laat het me dan zo snel mogelijk weten, dan kan ik nog iemand anders blij maken met een speeddate.

De Date met Destiny geeft jou rust, focus en helderheid over wat op dit moment de beste volgende stap is om te nemen om dichter bij jouw droom of doel te komen. Do we have a date??