EFT-tapmeditatie ‘Rust in je hoofd’

Met onze mind kunnen we de meest fantastische dingen creëren en manifesteren, maar hij kan ons ook behoorlijk in de weg zitten juist als we willen manifesteren. Niet helpende gedachten, verhalen die we onszelf vertellen, alle mogelijke (ramp)scenario’s,  ‘wat als…’ etc etc. Over-denken wordt vaak gevoed door stress en als je niet uitkijkt wordt het een gewoonte. Dit patroon van al dat over-denken ontstaan vanuit onze overleving, omdat onze mind ons wil helpen om problemen op te lossen, betere keuzes te maken en ons wil beschermen tegen alles wat er mis kan gaan. Heel belangrijk ook natuurlijk, want daardoor kunnen we inschatten wanneer iets wel of niet goed gaat uitpakken voor ons en bijsturen waar nodig. Maar het kan ons ook helemaal vastzetten, waardoor we niet meer in beweging komen. Ken je dat?

Juist voor dat soort momenten, waarin we het gevoel hebben dat we vast zitten in onze gedachten, heb ik de tapmeditatie ‘Rust in je hoofd’ voor je opgenomen. Zodat je die monkey-mind weer even tot rust kan brengen en vanuit daar kunt voelen wat je écht wilt of wat écht belangrijk is in het moment en welke stappen je vanuit dat gevoel kunt of wilt zetten.

Kado voor jou op de Feller Licht Favorites dag

Alleen op de Feller Licht Favorites dag, 30 augustus 2022, krijg je deze tapmeditatie van mij helemaal gratis (normaal kost deze €7,50).
Je kunt ‘m daarna zo vaak luisteren als je maar wilt.

Aanmelden

Je kunt HIER DE TAPMEDITATIE AANVRAGEN of via onderstaand formulier (in sommige browsers niet zichtbaar) en ontvangt dan direct een automatische bevestiging van inschrijving. Kijk ook even in je SPAM-box mocht je de bevestigingsmail niet ontvangen. Afzender is yolanda@yoy4life.com.

Je krijgt op 30 augustus a.s. een kortingscode en link naar de meditatie van me in je mailbox.

Leuk toch?

Veel liefs!
Yolanda