Online programma ‘Your roadmap to Destiny’

Hoe zou het voor je zijn als je een handleiding had van jouw leven? Een routekaart die je richting geeft wanneer je op belangrijke kruispunten in je leven staat en het even niet zo goed meer weet? Die je inzicht geeft in wat je hier te doen hebt en wie jij in essentie bent. Die je jouw potentiële mogelijkheden, valkuilen en lessen toont die verborgen liggen op jouw levenspad. En je vertelt wanneer je het beste links- of rechtsaf kunt op jóuw persoonlijke route naar een vervuld, gezond en gelukkig leven?

Die handleiding die bestaat! Jouw Chinese geboortehoroscoop, je destinykaart, is jouw roadmap naar je droombestemming! In mijn online groeps-coachingsprogramma ‘Your roadmap to Destiny’ ga je met een kleine groep deelnemers op reis in je eigen leven en leer je de landkaart van jouw eigen levenspad te lezen aan de hand van jouw Chinese geboortehoroscoop (je destinykaart ofwel ‘BaZi-kaart’). Je leert de DNA-kaart van jouw leven te ontrafelen, zodat je op alle belangrijke gebieden in je leven betere keuzes en beslissingen kunt nemen en je je nooit meer verdwaald of verloren hoeft te voelen in je eigen leven.

Op een unieke manier ontdek je hoe jij je volste potentieel kunt leven en aan de wereld kunt geven wat jij te geven hebt. Vol energie. Vol inspiratie. Vol levenslust! Van overleven naar VOLOP LEVEN!

Wat is BaZi?

De energie op het moment van jouw geboorte bepaalt wie jij in essentie bent en welke potentiële mogelijkheden, kansen en lessen er voor jou zijn weggelegd in je leven. Het is de DNA-code van jouw leven.

BaZi is als het ontrafelen van deze DNA-code. In ‘Your roadmap to Destiny’ help ik je om die code te ontdekken, te begrijpen en je inzicht te geven in welke acties je op welk moment in je leven kunt nemen om je volste potentieel te leven.

Wat kun je verwachten tijdens ‘Your roadmap to Destiny’?

Met een kleine groep deelnemers ga je tijdens dit programma een half jaar samen op reis in je eigen leven. Je gaat op zoek naar de verstopte parels op jouw levenspad en hoe je die zichtbaar kunnen maken en ten volste kunnen laten shinen. Iedere maand behandelen we 1 belangrijk levensthema (zie hiernaast). Binnen die maand is er 1x een zoom-les/coaching en 1x een Q&A met ruimte om vragen te stellen en wat dieper op sommige onderwerpen in te gaan. Op basis van jouw persoonlijke Destiny-kaart matchen we je (als je dat wilt) met een buddy in de groep, zodat je samen kunt reizen, want dat is toch veel leuker dan alleen! Ook is er een besloten community, waar je kunt delen en verbinden met de andere groepsleden of mij vragen kunt stellen buiten de Q&A om. En er zullen in de community of tijdens de Q&A’s experts aan het woord komen over het thema van die week. Ik word er zelf al helemaal blij van! 🙂

In iedere module kijken we hoe jij, op basis van jouw persoonlijke destiny-kaart meer flow kunt aanbrengen op dit gebied in je leven. Wat zijn je verlangens? Waar zitten de blokkades? Wat zijn de remedies? Wat zijn de acties?

Dit programma is een mix van alle tools die ik de afgelopen jaren heb gebruikt om mijn eigen leven te transformeren. De basis daarin zijn de Chinese astrologie (BaZi), Feng Shui en HeartConnection, maar daarnaast zullen er ook allerlei andere superkrachtige tools de revue passeren zoals EFT, overvloedsoefeningen, affirmaties, manifestatie-tools, datum-selectie en nog veel meer… Ik geloof echt met heel mijn hart in dit programma, omdat deze methodiek mijn eigen leven zoveel mooier, duidelijker en makkelijker heeft gemaakt. En ik kan niet wachten om het met jou te delen. Het enige dat ik van jou vraag is 100% commitment en om ook daadwerkelijk ACTIE te ondernemen aan de hand van alle kennis en tools die je krijgt aangereikt. Actie nemen richting het manifesteren van jouw droomleven. Want dat kan ik niet voor je doen.

Wanneer is dit programma iets voor jou?

 • als je het gevoel hebt dat je geld er harder uit gaat dan het binnenkomt en je energie en liefde eigenlijk ook
 • als je duidelijkheid wilt over wat het beste bij je past qua werk en hoe je dit kunt realiseren
 • als je wilt weten waar jouw (verborgen) talenten liggen en wat je nog blokkeert om deze te leven
 • als je jouw droom-partner nog niet hebt gevonden en wilt weten wat je daar nog in de weg zit
 • als je wilt leren hoe jij zelf de regie kunt houden over je gezondheid
 • als je wilt weten wat je te doen hebt in dit leven en hoe je dat leven voor jezelf kunt creëren
 • als je steeds tegen dezelfde thema’s aanloopt en deze nu eindelijk wilt doorbreken
 • als je ernaar verlangt dat dingen nu eens MAKKELIJK gaan in jouw leven
 • als je klaar bent met overleven, twijfelen en gedoe en open staat voor flow, inspiratie, energie en YOY!
 • als je er aan toe bent om dingen SAMEN te doen in plaats van altijd maar alleen
 • als je AAN gaat van de gedachte om eens vanuit een andere invalshoek naar jezelf, je leven, je relaties en je werk te kijken
 • als je bereid bent om je 100% in te zetten om je leven te transformeren, van overleven naar VOLOP LEVEN!

“Door BaZi leer je jouw potentieel op het gebied van financiën, relaties, werk en gezondheid kennen. Je leert jezelf en (de relatie met) anderen beter begrijpen. En het geeft richting aan beslissingen en acties op belangrijke momenten in je leven.”

Wat levert het je op?

 • Meer inzicht in jezelf: wie ben je écht, wat zijn je (verborgen) talenten, vaardigheden, overlevingsmechanismes, je karakter en sterktes en zwaktes; wat is jouw potentieel en je levensmissie, wat is jouw innerlijke kracht, welke lessen heb je te leren, waar liggen je kansen en uitdagingen en wat maakt jou nou écht gelukkig.
 • Duidelijkheid over welke blokkades jij eventueel nog hebt op geld en het vragen wat je waard bent. Wat zijn jouw overtuigingen over geld? Waar leef jij nog in tekort? Hoe goed kun jij geven en ontvangen? En welke invloed hebben jouw gedachten over geld op de rest van je leven, zoals je relaties, je gezondheid en je werk? En het belangrijkste – welke stappen kun jij zetten om die blokkades en overtuigingen op te ruimen, zodat jouw geldstroom weer wordt geactiveerd en je kunt leven vanuit overvloed op alle vlakken van je leven.
 • Inzicht in welke vorm van werk het beste bij jou past en je het verste zal brengen (ondernemen, voor een baas werken of een mix van allebei), in welke rol jij het beste tot je recht komt en welke branche het beste bij je past.
 • Inzicht in wat jouw zwakke plekken zijn op het gebied van je gezondheid (zowel mentaal als fysiek) op basis van de elementen in jouw geboortehoroscoop en welke acties je kunt ondernemen om je gezondheid zo optimaal mogelijk te houden. Liever voorkomen dan genezen!
 • Inzicht in welke blokkades er eventueel nog zijn op het gebied van liefdesgeluk en hoe je die kunt transformeren. Wie past er bij jou en hoe maak je écht connectie met de ander.
 • Betere en liefdevollere relaties met de mensen om je heen.Omdat je jezelf beter leert kennen en begrijpen en ook de mensen om je heen, zul je met meer liefde en compassie voor jezelf én de ander in je relaties staan, beter en duidelijker kunnen communiceren, minder discussies hebben, beter kunnen inspelen op wat de ander nodig heeft en beter kunnen vragen wat je zelf nodig hebt.

Jouw investering

Je kunt kiezen uit de volgende 3 varianten:

Compleet-programma:

Het programma ‘Your roadmap to Destiny’ duurt in totaal 7 maanden  en bestaat uit 7×2 sessies, voor ieder thema 2 sessies/een maand. Als jij met me mee op reis gaat dan is jouw investering voor dit complete programma is €725,- incl. btw. Er zijn maximaal 12 plekken beschikbaar.

Light-programma:

Als je alleen mee wilt doen aan een paar specifieke modules, dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt dan kiezen voor het Light-programma. Dit betreft de basis-module ‘Jij’ plus 1 thema-module naar keuze (geld, carrière en werk, life purpose, gezondheid, liefde & relaties, familie & kinderen). Jouw investering voor het Light-programma is €295,- incl. btw (basismodule + 1 thema-module naar keuze) + €125,- incl. btw per extra module indien je meer dan 1 thema-module wilt volgen.

VIP-programma:

Wanneer je bovenop het compleet-programma nog 3x een 1-op-1 coachingsessie van mij wilt over zelf te kiezen thema’s, kies dan het VIP-programma voor €1.175,- incl. btw.

Wat krijg je hiervoor?

Wanneer je kiest voor het Compleet-programma, kies je voor dit:

 • in een kleine groep gaan we samen op reis aan de hand van 7 belangrijke levensgebieden: jijzelf, liefde&relaties, gezondheid, geld, familie&kinderen, carrière&werk en jouw levensmissie. Iedere twee weken behandelen we een van de levensgebieden.
 • 7x een online groepscoaching-sessie van ongeveer 2 uur (1x per maand) over een van de thema’s, waarna je in de maand aansluitend op basis van jouw persoonlijke destiny-kaart jouw actieplan kunt maken voor dit thema,
 • 7x een online Q&A (1x per maand) waarin je vragen kunt stellen over het lopende thema en er soms gastsprekers een verdieping op het onderwerp geven
 • Een buddy in de groep – gematched op jouw persoonlijke destiny-kaart – omdat samen reizen veel leuker is dan alleen
 • Een besloten community om te delen en verbinden en mij vragen te stellen buiten de Q&A om
 • Een werkboek met oefeningen per thema
 • Een Feng Shui agenda t.w.v. €55,-
 • Mogelijkheid tot prive-coaching (vip-pakket)

Als je nog twijfelt of dit programma wel echt iets voor je is, stuur me dan even een mailtje op info@yoy4life.com of bel me op 06 -14 38 21 20 en dan kun je me alle vragen stellen die je wilt. Ik weet zeker dat als we samen jouw roadmap to destiny gaan ontrafelen, dat dit een hele mooie transformerende reis gaat worden!

Wanneer is het?

Het programma duurt in totaal 7 maanden en start op vrijdag 7 oktober 2022.

 • Kennismaking: vrijdag 7 oktober 10.00-11.00 uur
 • Thema-avonden op woensdagavond van 19.30 – 21.30 uur. Data: 12 oktober, 9 november, 7 december, 11 januari, 8 februari, 8 maart en 5 april.
 • Q&A’s op woensdagochtend van 10.00 – 12.00 uur. Data: 26 oktober, 23 november, 21 december, 25 januari, 22 februari, 22 maart en 19 april

Van alle sessies zullen replays beschikbaar zijn, dus als je een keer niet kunt, geen enkel probleem.

Je vragen kun je altijd in de community stellen als je ook niet bij de Q&A kunt zijn.

* Wanneer je voor het Light-programma kiest en méér dan 1 thema-module wilt volgen, dan kan dat natuurlijk. Iedere extra losse module kost €125,-. Geef bij je aanmelding dan even aan aan welke modules je mee wilt doen (geld, carrière en werk, life-purpose, gezondheid, liefde & relaties, familie & kinderen). (Rekenvoorbeeld: Lightversie: basismodule ‘Jij’ + 1 thema-module (bv Gezondheid) €295,- + 1 extra module (bv Relaties) €125,-. Totaal investering: basismodule Jij + 2 modules: €420,- incl. BTW)