Van heftige diagnose, angst, paniek en verwarring naar vertrouwen en helderheid op jouw pad naar gezondheid.

Je hebt net een heftige diagnose gehad, waarvan je dacht dat die jóu nooit zou overkomen. Waarschijnlijk voel je je nu verlamd en verkrampt door angst. Je wordt van de ene naar de andere kant geslingerd door een gevoel van paniek, haast en verwarring. Je voelt de druk van je artsen, je familie, je vrienden. Iedereen probeert je te helpen en te sturen in welke stappen je NU moet zetten. Maar wat wil jij? Wat voelt goed voor jou?

Wellicht worstel je met allerlei vragen en voel je je nu heel onzeker:

 • Waarom overkomt dit mij?
 • Is deze behandeling wel DE weg voor mij?
 • Zit ik hier wel goed?
 • Dit kan toch niet de enige manier zijn?
 • Wat is er nog meer allemaal mogelijk?
 • Wie kan ik wel en niet vertrouwen hierin?
 • Hoe weet ik wat wel en niet werkt
 • Waar begin ik?
 • Wie gaat me helpen?

Ik weet hoe jij je voelt, want ik heb die angst en paniek ook gevoeld tot in iedere vezel van mijn lichaam. Al deze vragen heb ik mezelf op verschillende momenten in mijn leven ook gesteld. In de afgelopen 20 jaar heb ik namelijk zelf verschillende diagnoses gehad die behoorlijk serieus waren. Artsen hebben me echt achter mijn broek aan gezeten en me opgejaagd en opgejut om te kiezen voor allerlei behandelingen. En snel ook, omdat het anders misschien slecht met me zou aflopen.

“Dit is niet mijn weg”

Maar ergens diep van binnen voelde ik steeds ‘dit is niet mijn weg’. En ondanks de enorme angst die de artsen me hebben laten voelen en de angst die ik zelf ook had om voor een ander pad te kiezen (welk pad dat dan ook zou zijn) heb ik toch geluisterd naar die stem. En ben ik zelf op onderzoek gegaan naar (alternatieve) mogelijkheden om weer helemaal gezond te worden. En ook mét een diagnose joy te kunnen voelen in en voor mijn leven. Tijdens deze reis heb ik zoveel geleerd en ontdekt over gezondheid en geluk en me zo vaak afgevraagd ‘WAAROM IS MIJ DIT NOOIT EERDER VERTELD!’ of ‘WAAROM WEET NIEMAND DIT?’, dat ik niet anders kan dan dit nu met jou te delen op mijn kennis- en inspiratiecommunity YoY. Een community voor inspiratie, informatie en transformatie.

Geloof de diagnose, niet de prognose

In mijn leven heeft het thema Gezondheid altijd al een heel belangrijke rol gespeeld. Of eigenlijk het gebrek eraan en de zoektocht ernaar. Naast mijn eigen gezondheidsissues in de afgelopen 20 jaar staat ook in mijn werk als Feng Shui consultant het thema gezondheid met stip op 1. Voor mij is gezondheid de basis voor alles. Je kunt nog zoveel geld verdienen of een fantastische relatie hebben, als je je niet gezond bent of voelt, dan hangt er altijd (onbewust) een zwarte wolk boven je hoofd. En ben je ziek of voel je geen energie dan kún je in sommige gevallen niet eens werken of een bevredigende relatie hebben. Het creëren van een veilige en vooral gezonde omgeving voor mijn klanten en voor mijzelf is daarom altijd het allerbelangrijkste voor mij geweest. Een omgeving waarin levensvreugde, inspiratie en levensenergie volop kan stromen. En dat is ook precies wat ik met deze community wil bereiken: een plek waar jij kunt bouwen aan jouw maximale gezondheid in een veilige, positieve, en inspirerende omgeving.

Mijn missie met deze community is om moedige mensen zoals jij, die net een heftige diagnose hebben gehad, aan te moedigen om alle keuzes en beslissingen die je zult willen gaan maken v.w.b. je gezondheid én je leven, te maken vanuit vertrouwen, hoop, ontspanning en helderheid over de mogelijkheden. En niet vanuit angst, verkramping en wanhoop. Want alleen vanuit vertrouwen en liefde kun je voelen welke stap voor jou het beste voelt. En dat kun je. Neem de tijd. Er is zoveel mogelijk.

De YoY-community gaat jou helpen om:

 • Zelf de regie te nemen over jouw gezondheid en geluk
 • Je te focussen op het maximaliseren van je gezondheid in plaats van op het vechten tegen jouw ziek zijn/diagnose
 • Helderheid te krijgen over de vele mogelijkheden en invalshoeken die er zijn om jouw gezondheid te maximaliseren.
 • Beslissingen v.w.b. je gezondheid te nemen vanuit kennis, vertrouwen en hoop in plaats van chaos, angst en wanhoop.
 • Je minder alleen te voelen in deze reis; je kunt je in deze community verbinden met gelijkgestemden, elkaar aanmoedigen, elkaar inspireren, kennis delen etc.
 • Stap voor stap te werk te gaan, zodat je niet overweldigd wordt door alles waar je aan moet werken en naar moet kijken en er rust komt in het ‘werken’ aan jouw gezondheid.

Je hoeft het niet alleen te doen!

Je hoeft jouw pad naar gezondheid niet helemaal alleen uit te stippelen.
Je hoeft niet uren, dagen, weken achter het internet te kruipen om te onderzoeken wat er allemaal nog méer kan om gezond te worden.
Jij hoeft niet wanhopig te raken van alle tegenstrijdige berichten op het internet en wie je wel of niet kunt vertrouwen. Je hoeft niet te zoeken welke stappen je allemaal moet en kunt zetten om jouw gezondheid te maximaliseren.
Want er is een stappenplan. Er is een community. En er zijn zoveel mogelijkheden.
Je hoeft alleen maar steeds te voelen ‘wat goed voelt voor mij?!’

Commitment, moed en hoop

Jij gaat je thuisvoelen in de YoY-community als jij bereid bent om je 100% in te zetten voor jouw gezondheid en de regisseur te worden over jouw eigen pad hierin. Dat vraagt moed, vertrouwen, doorzettingsvermogen, bewustzijn en de bereidheid om bloedeerlijk naar jezelf te kijken en buiten de geijkte paden te durvenlopen.

Deze community gaat over mogelijkheden, zelfleiderschap, elkaar aanmoedigen en inspireren en samen successen vieren. Over het werken aan je gezondheid en daarin de joy te vinden.

Bouwen aan je gezondheid van binnenuit is geen quickfix, geen sprint, maar een marathon en een transformatieproces.

Dit vind je in de YoY-community:

Wanneer je onderdeel wordt van de YoY- community, dan krijg je toegang tot:

Xx online modules van het programma van … naar … met …..
Een online programma met xx duidelijke stappen om aan je gezondheid te werken.
Het programma heeft 5 pijlers [tekst nog verder aanscherpen]:

 1. Jezelf voeden (innerlijeke voeding, voeding van uit je omgeving en extreme selfcare)
 2. Jezelf opschonen (interne en externe detox)
 3. Jezelf vertrouwen (helen van emotionele wonden en geloof hebben in je zelfhelend vermogen)
 4. Groei (balanceren van je energie en verdiepen van je zelfkennis en -ontwikkeling)
 5. Joy, (zelf)liefde en het leven vieren

Maandelijkse livestream
In een maandelijkse livestream/coachingcall met mij komt het volgende aan bod:

  • delen en vieren van successen met elkaar
  • het laatste nieuws op het gebied van (alternatieve) gezondheid
  • boekbesprekingen
  • interviews met experts
  • happiness habits
  • etc

Wekelijkse Q&A
Iedere week op XXXX is er een Q&A waarin je vragen kunt stellen over de online modules of andere dingen waar jij tegenaan loopt op jouw pad naar gezondheid.

Supportgroep
Je wordt lid van een gesloten Facebook-groep met gelijkgestemde moedige mensen zoals jij. Door lid te zijn van deze community zul je je minder alleen voelen in jouw pad. Iedereen in deze groep heeft er voor gekozen om op een actieve, positieve manier met zijn/haar gezondheid aan de slag te gaan. In deze groep kun je terecht met je al je vragen, ontdekkingen, successen en meer. 

Worksheets & checklists
bla bla bla

Jouw investering

Deze community start als pilot, omdat ik voel dat nu de tijd rijp is om support te bieden aan iedereen die dit moedige pad naar maximale gezondheid gaat bewandelen. En omdat het een pilot is heb je nu de kans om voor 50% van de prijs in te stappen. Ik weet  zeker deze community heel snel gaat groeien, omdat niemand deze weg alleen wil bewandelen en steun op deze weg zo ontzettend belangrijk is.

Jouw investering is in plaats van €30,- per maand, als je voor [datum] instapt voor de eerste 6 maanden maar €20,- per maand. En als je in 1x voor een jaar betaalt, betaal je het hele jaar maar €20,- per maand.

Wanneer je per maand betaalt, kun je per maand ook opzeggen, op ieder willekeurig moment.

[schrijf je hier in]