YoY Your Life sessions – maandelijkse focus- en inzichtsessies

Wist jij dat er een routekaart bestaat van jouw leven? Een soort handleiding waarin alle levensroutes die je kunt bewandelen al staan omschreven en die je daarnaast inzicht geeft in wie jij in essentie bent, wat je hier te doen hebt en hoe je dat kunt manifesteren vanuit ontspanning, flow en plezier?

Die handleiding is jouw Destinykaart, je Chinese Geboortehoroscoop. Deze vertelt je welke thema’s, kansen en valkuilen er mogelijk in een bepaalde periode in je leven op je pad kunnen komen en hoe je daarmee om kunt gaan.. Superfijn om dat te weten, want dan kun je je daarop voorbereiden en veel makkelijker je focus, doelen en acties bepalen op welk vlak in je leven dan ook. Het manifesteren van je doelen of dromen voelt dan niet meer als hard werken, doelloos rondzwemmen of onhaalbaar. Maar als gemakkelijk, leuk, met resultaat en op een manier die helemaal past bij wie jij in essentie bent.

In de YoY-your-life-sessions laat ik je op een laagdrempelige manier kennismaken met de handleiding van jouw leven. Iedere maand geef ik je aan de hand van jouw persoonlijke geboortehoroscoop handvaten om jouw focuspunten of doelen, je kansen en je uitdagingen voor de komend maand helder te krijgen en je belangrijkste acties te bepalen. Daarnaast deel ik met je wat maandelijks de krachtplekken zijn in jouw huis of werkplek, vanuit waar je met meer focus, ontspanning én resultaat aan jouw doelen en dromen kunt werken. En als je voor de VIP-variant kiest hebben we iedere maand een 1-op-1 sessie en krijg je ook nog van mij jouw persoonlijke succesdagen van de maand, zodat je precies weet op welk dagen van de maand je welk activiteiten het beste kunt doen. Met al deze informatie kun je voordat de maand begint je agenda al zo plannen dat je op een ontspannen en succesvolle manier de maand door stroomt!

Je hoeft niets te weten van Chinese Astrologie of Feng Shui om deze sessies goed te kunnen volgen en er concreet mee aan de slag te kunnen, want ik geef je alle info en tools die je nodig hebt om hiermee te kunnen werken. Nieuwsgierigheid naar deze andere manier van kijken over hoe je je leven een stukje makkelijker kunt maken is genoeg! Ik weet zeker als je er eenmaal aan gesnuffeld hebt dat je niet meer zonder wilt!

Afhankelijk van jouw tijd en budget kun je kiezen voor een variant die bij jou past: Basis, Focus of VIP.

Testimonial van Divera van der Elst – Coach – www.divera.nl

Focus, inzicht & actie!

De energie op het moment van jouw geboorte bepaalt wie jij in essentie bent en welke potentiële mogelijkheden, kansen en lessen er voor jou zijn weggelegd in je leven. Het is de blauwdruk van jouw leven. In de YoY your life sessions help ik je om die blauwdruk te ontdekken en te begrijpen en je inzicht te geven in welke acties je op welk moment het beste kunt doen om je volste potentieel te leven en je doelen te bereiken op het vlak van business, gezondheid, geld of relaties. Feng Shui, Qi Men Dun Jia en Chinese astrologie zijn daarbij de belangrijkste tools.

” Dit jaar is voor mij een belangrijk jaar vanwege het opzetten van een groot project en tegelijkertijd een carrière switch. Heel veel dingen dus die aandacht vragen en veel keuzes te maken. Better go with the flow! Werken met de focussessies helpt me daar zeker bij. Ik kan beter richting kiezen, focus houden en werken met een prettiger gevoel. Natuurlijk moet ik zelf mijn werk nog doen, maar het is nu als surfen op de golven i.p.v. zwemmen tegen de golven in. Het werken met Yolanda vind ik prettig, omdat ze alles in duidelijke taal brengt, goed weet waar ik mee bezig ben en daar haar voorbereiding ook op maakt. En ze zelf ook continu bijleert en dit weer meeneemt in de sessies. Voldoende herhalingen om het meer eigen te maken en toch de (voor mij zeer noodzakelijke) vernieuwing en frisse input. Echt heel leuk en fijn! De positieve flow die vanuit de focussessies ontstaat wil ik graag (leren) vasthouden en daarom heb ik weer 3 maanden bijgetekend! Ik kan de sessies met Yolanda iedereen aanbevelen die open staat voor Feng Shui, zelfontwikkeling en intuïtiever leren werken met energie! “
– Diana van Os

Optie 1 – Basis-programma

In een online omgeving krijg je toegang tot maandelijkse video’s over de energie van de maand die je op je eigen moment kunt bekijken. Je krijgt een link om jouw persoonlijke geboortehoroscoop (Destinykaart) te downloaden en naar aanleiding van de informatie uit de video’s kun je daarna gemakkelijk zelf je focus voor de maand bepalen aan de hand van jouw doelen en je actielijst maken. In de basisvideo’s geef ik je alle informatie die je nodig hebt om de maandelijkse video’s te kunnen interpreteren, ook als je een ‘beginner’ bent. Je krijgt toegang tot de volgende video’s:

 • Basisvideo’s (eenmalig):
  • Video ‘Waar zit welke sector in mijn huis?’ – In deze video leg ik je uit hoe je de exacte ligging (Facing) van je huis kunt bepalen en hoe je kunt bepalen welke sector/windrichting exact op welke plek in jouw huis zit. Deze basiskennis heb je nodig om de informatie uit de maandelijkse Feng Shui video’s te kunnen toepassen en de maandelijkse krachtplekken in huis te activeren.
  • Video ‘Me and my DayMaster’ – In deze video leg ik je uit hoe je de basis van je eigen Destiny-kaart kunt lezen (chinese astrologie): wat is jouw essentie-energie – wat betekenen de 4 pilaren en 8 tekens en verschillende kleuren in jouw Destiny kaart? Deze basiskennis heb je nodig om de informatie uit de maandelijkse Focusvideo’s te kunnen toepassen en op basis daarvan je actiepunten te bepalen.
  • Video ‘Activeer jouw superkracht’ – In deze video leg ik je uit hoe je jouw speciale superkracht kunt ontdekken, wat de 10 verschillende superkrachten zijn en hoe je kunt intappen op die superkracht bij het manifesteren van  je (droom)doelen.
 • Maandelijkse video’s:
  • Video ‘In flow met de maand’ – In deze maandelijkse astrologie video deel ik op een simpele en inspirerende manier wat de energie van de komende maand is en hoe jij op basis van jouw persoonlijke Destinykaart kunt zien wat dat voor jou betekent qua thema’s en focuspunten voor de maand, maar ook waar je tegen aan zou kunnen lopen en hoe je daar mee om kunt gaan. Of het bijvoorbeeld een maand is om vooral te creëren, te managen, zichtbaar te zijn, te onderzoeken/studeren, aan je strategie en plannen te werken, te netwerken, te investeren, je podium te pakken of juist meer op de achtergrond te aanwezig te zijn, te ontspannen en vooral aandacht te hebben voor je gezondheid of relaties.
  • Video ‘Krachtplekken voor deze maand’ – In deze maandelijkse Feng Shui video deel ik welke ruimtes in huis je die maand actief kunt gebruiken om met jouw doelen of intenties sneller en gemakkelijker resultaat te halen. Denk bijvoorbeeld aan doelen als zichtbaarheid, netwerken, communicatie, plezier, moed, leiderschap, spreken, ontspannen of gezondheid. Daarnaast vertel ik je welke ruimtes in huis wat extra aandacht nodig hebben om de energie te balanceren die maand, zodat je jouw energielevel kunt hoog houden die maand.

Het basis-programma is een mooie basis om kennis te maken met Chinese Astrologie en Feng Shui en te ontdekken hoe je aan e hand hiervan zelf je focus en actiepunten voor de maand kunt bepalen die passen bij wie jij bent en wat jouw doelen zijn. Jouw investering voor de online focusvideo’s is €168,- incl btw voor 3 maanden toegang (totale prijs voor 3 maanden). Dat is dus maar €56.- per maand. Daarna kun je steeds weer voor een zelfde periode van 3 maanden verlengen. Als je niet verlengt, stopt je abonnement vanzelf.

Wil je meer persoonlijke begeleiding? Dan is een van de andere programma’s voor jou wellicht een interessantere keuze. Lees dan hieronder nog even verder.

Optie 2: Focus-programma

Vind je het fijn om samen met anderen focus te houden en me vragen te stellen naar aanleiding van de online video’s? Dan is het Focus-programma iets voor jou. In dit programma krijg je alles uit het Basis-programma en nog een aantal dingen meer:

 • 2x per maand op maandag van 19.30-20.30 uur een ‘Focus van de maand’ groeps-Zoomsessie waarin we in de eerste sessie gezamenlijk de maand aftrappen, om jouw focus en intentie van de maand kracht bij te zetten en je de eerste actie al gaat doen en in de tweede sessie kijken in hoeverre je ‘on-track’ bent en waar je nog eventueel bij kunt sturen. Ook is er ruimte om vragen te stellen naar aanleiding van de maandelijkse video’s. Deze sessies zijn ‘open inloop’, kies zelf of je er wel of niet bij wilt zijn. Het helpt je nog eens extra om focus te houden en wij kunnen je acountable houden.
 • Een extra maandelijkse video: ‘Acties van de maand’ . In deze maandelijkse video deel ik hoe je op basis van de astrologie van de maand (video ‘In flow met de maand’ en de Feng Shui van de maand (video ‘Krachtplekken’ ) welke concrete (marketing)acties je deze maand kunt nemen op basis van jouw persoonlijke geboortehoroscoop, welke superkracht jou daarbij gaat helpen en hoe je snel kunt manifesteren in die maand.

Jouw investering voor het ‘Focus-programma’ is €288,- incl btw voor 3 maanden toegang. Dat is dus maar €96.-  per maand. Daarna kun je steeds voor een zelfde periode van 3 maanden verlengen. Als je niet verlengt, stopt je abonnement vanzelf.

Wil je 1-op-1 met me werken, zodat we samen jouw doelen, focus en actie bepalen? Kijk dan bij het VIP-programma!

“ Ik heb heel veel gehad aan de 1-op-1 sessies met Yolanda. Ik vond het geweldig om door haar gecoacht te worden en heb heel veel belangrijke inzichten gekregen en die waren heel hard nodig. Een van mijn belangrijkste focuspunten was een nieuwe baan en die heb ik gekregen, onder andere doordat ik met meer zelfvertrouwen mijn gesprekken in ging. Ik vond het super, Yolanda. Enorm bedankt voor je begeleiding! ” – Catty

” De sessies met Yolanda kwamen voor mij precies op het juiste moment. Ik was bezig om een nieuw aanbod te maken voor mijn bedrijf en de een-op-een sessies waren daarbij heel fijn. Ik heb normaal de neiging mijn focus te verliezen en alle kanten op te gaan, maar door de energie-updates voor de maand wist ik goed waarop ik me die maand moest richten en wat ik eventueel kon tegenkomen qua hickups. Daarnaast was de feedback op mijn aanbod heel fijn en gaf ze concrete tips voor actiepunten in lijn met de energie. Dit was een hele fijne houvast en gaf me structuur en duidelijkheid en mede daardoor is mijn aanbod volgens planning helemaal op tijd af! Zij is echt goed in wat zij doet. ” – Monique-Cecile Roelandt
www.mooivanbinnenmooivanbuiten.nl

Optie 3: VIP-programma

Ben je nieuwsgiering naar hoe de Chinese Astrologie en Feng Shui jou kunnen helpen om meer vanuit flow, ontspanning en plezier te leven en werken, én vind je het fijn om een accountability-partner te hebben die jou iedere maand live ‘on track’ houdt, aanmoedigt, uitdaagt en spiegelt in de stappen die je hebt gezet en nog wilt zetten? Wordt dat mijn VIP! Je krijgt in het VIP-programma alles uit het Basis-programma en het Focus-programma en nog een aantal dingen meer:

 • Maandelijkse 1-op-1 VIP Focus-sessie – In deze 1-op-1 sessie blikken we terug op de vorige maand en scherpen we aan waar nodig, voegen we alle ingrediënten uit de video’s voor de komende maand samen en maken we een gepersonaliseerd plan voor de komende maand, brainstormen we over mogelijke acties op basis van de energie van de maand, kijken we naar mogelijke blokkades of hobbels die je bent tegen gekomen de afgelopen maand en hoe je die kunt shiften en kun je me direct je vragen stellen. Je krijgt een opname van de sessie, zodat je alles nog eens rustig terug kunt luisteren.
 • Je persoonlijke succesdagen voor de komende maand – op basis van jouw doelen en je persoonlijke geboortehoroscoop krijg je van mijn een lijst met jouw persoonlijke succesdata van de maand. Zo weet je op welke dagen je je belangrijkste acties het beste kunt doen (workshops geven, netwerkgesprekken, onderhandelingen, product lanceren, starten met afvallen, etc), ga je efficiënter om met je tijd en houd je meer tijd over voor (andere) leuke dingen.

Jouw investering voor het ‘VIP’-programma’ is €618,- incl btw voor 3 maanden toegang. (€206,- incl. btw per maand). Daarna kun je steeds voor een zelfde periode van 3 maanden verlengen. Als je niet verlengt, stopt je abonnement vanzelf na 3 maanden. 

Wanneer zijn deze sessies iets voor jou?

 • als je vanuit meer structuur, focus en plezier wilt leven en werken aan jouw doelen op het gebied van business, gezondheid, geld of relaties
 • als je sneller en makkelijker resultaat wilt boeken in de doelen die je hebt gesteld
 • als je de dingen wilt doen op een manier die écht bij je past en wilt weten welke manier dat dan is
 • als je behoefte hebt aan een accountabiliy-partner die je helpt ‘on track’ te blijven v.w.b. de acties richting jouw doel
 • als je het fijn vind om te weten wat je iedere maand kunt verwachten op het gebied van kansen en uitdagingen, zodat je je daar op kunt voorbereiden en gerichte focus en acties op kunt kiezen
 • als je steeds tegen dezelfde thema’s aanloopt waardoor je niet verder komt en deze nu eindelijk wilt shiften
 • als je ernaar verlangt dat dingen nu eens MAKKELIJK gaan in jouw leven en vanuit meer FLOW
 • als je nieuwsgierig bent naar en open staat om vanuit een andere invalshoek naar jezelf, je leven, je werk, je gezondheid of je relaties te kijken
 • als je bereid bent om je 100% in te zetten om je doelen te behalen

Wanneer is het?

Bij alle 3 de programma’s kun je op ieder moment instromen. Je krijgt dan per de 21ste van de maand toegang tot de video’s voor de komende maand en hebt voor 3 maanden toegang. Daarna kun je indien gewenst steeds voor 3 maanden verlengen.

De maandelijkse video’s komen per maand beschikbaar rond de 21ste van de maand. Zo heb je voldoende tijd om je voor te bereiden op de komende maand. De Chinese maanden starten immers pas rond de 6e van de maand.

Wat leveren deze sessies je op?

 • Inzicht in jezelf, je talenten, kansen, valkuilen en uitdagingen.
 • Structuur, focus en motivatie met betrekking tot jouw persoonlijke doelen, zodat je ‘on track’ blijft en niet opgeeft.
 • Een maandelijks concrete lijst met acties en eventuele oefeningen aan de hand van jouw doelen en de flow van de maandelijkse energie.
 • Inspiratie en ideeën over hoe jij je doelen sneller kunt bereiken.
 • Sneller en makkelijker resultaat, zodat je meer tijd over houdt van andere dingen.
 • Bevestiging, helderheid en inzicht in eventuele blokkades die je in de weg zitten en hoe je die kunt shiften
 • Een accountability-partner (VIP-variant)
 • Aanmoediging en/of een liefdevolle schop onder je kont als je die even nodig hebt.

Jouw investering

Deze focussessies zijn een mix van alle tools die ik de afgelopen jaren heb gebruikt om mijn eigen leven te transformeren. De basis daarin zijn de Chinese astrologie (BaZi) en Feng Shui, maar daarnaast zullen er ook allerlei andere superkrachtige tools de revue passeren zoals HeartConnection, EFT, overvloedsoefeningen, affirmaties, manifestatie-tools, datum-selectie en nog veel meer… Ik kan niet wachten om met je aan de slag te gaan. Als jij voelt dat je toe bent aan 100% focus en commitment in het behalen van jouw doelen, dan zie ik je graag terug in een van de programma’s. Hieronder nog even op een rijtje wat je bij de verschillende programma’s krijgt. Tot snel!

* Alle programma’s neem je af voor een minimale periode van 3 maanden, daarna kun je per 3 maanden verlengen. De genoemde prijzen zijn inclusief btw. Je krijgt toegang tot de video’s vanaf de 21ste van de maand waarop je instroomt. Na je inschrijving ontvang je een mail met je inlog-gegevens. Heb je vragen over een van de programma’s? Mail me dan op yolanda@yoy4life.com