Masterclass ‘Van droom naar droomleven’

De 3 sleutels naar een leven waar je helemaal verliefd op bent


Ik had een droom. Een thuis in Spanje. Een plek waar ik kan wonen en werken en met een prachtig uitzicht. Al 20 jaar heb ik die droom. Begin 2019 maakte ik van mijn droom een visionmovie. En nu, in 2023, schrijf ik deze tekst vanuit mijn nieuwe huis in Spanje. Ik leef inmiddels mijn droom. En deel in mijn masterclass ‘Van droom naar droomleven’ graag met je hoe ik volgens een bewezen, betrouwbaar stappenplan van droom naar droomleven ben gekomen.

Tijdens deze inspirerende masterclass ga je ontdekken, ontwerpen én ervaren hoe jóuw droomleven eruit ziet en wat je op dit moment mogelijk nog tegen houdt om het leven te leiden waar jij helemaal verliefd op bent.

Kijk vooral naar deze masterclass als:

  • je diep van binnen voelt dat je niet het leven leeft waarvoor je in de wieg gelegd bent en het leven meer voor jou in petto heeft
  • je al best een ok leven hebt en eigenlijk vind dat je niet om meer mag ‘vragen’, maar daar stiekem toch wel naar verlangt
  • je grote dromen hebt, maar er iets is dat je tegenhoudt om ook daadwerkelijk stappen te zetten
  • je als het om je dromen gaat steeds in dezelfde gedachteloepjes blijft hangen (dit is niet voor mij, ik weet niet wat ik wil, ik voel me ondankbaar, dat werkt alleen voor anderen) etc en dat graag wilt doorbreken
  • je helemaal niet weet waar je van droomt..

En de allerbelangrijkste reden om te kijken:
Jij verdient het om je droomleven te leven! En het is makkelijker dan je denkt!

Dit ga je leren

In deze masterclass leer ik je hoe belangrijk het is om het fundament van je droomleven te bouwen én hoe je dat kunt doen. In de afbeelding hiernaast zie je een beeld uit mijn visionmovie begin 2019 van het uitzicht waar ik van droomde voor mijn nieuwe huis (ik had geen idee waar de bovenste foto was genomen). En onderin het uitzicht vanaf mijn huidige terras. Zo bijzonder toch?! Bijna hetzelfde! Zelfs de boom staat op dezelfde plek! We creëren alles 2x: eerst in gedachten, daarna in het echt! En daarom is het superbelangrijk om super duidelijk te weten hoe jouw droom er uit ziet. Wat ik jou daarom ga leren in deze masterclass is:

  • hoe je je glashelder krijgt hoe jouw droomleven er uitziet
  • 5 vragen om te testen of jouw droom jou ook verdient (ja! je leest het goed!)
  • de 3 belangrijkste sleutels om je droomleven ook daadwerkelijk te manifesteren
  • eenvoudige tips om om te gaan met je angst, zorgen of twijfels over waarom het jou niet mogelijk niet zou lukken
  • welke kleine stap je nu al kunt zetten richting het leven van jouw droom

Dus kom! Doe mee! Het kost je niets en het levert je ongelofelijk veel op!

Praktische informatie

Na inschrijving kun je deze masterclass ‘Van droom naar droomleven’ op je eigen moment kijken tot uiterlijk vrijdag 8 september a.s., daarna gaat de masterclass offline.

Je kunt je voor deze masterclass aanmelden via onderstaande knop en ontvangt dan direct een automatische bevestiging van inschrijving. Kijk ook even in je SPAM-box mocht je de bevestigingsmail niet ontvangen. Afzender is yolanda@yoy4life.com.

EnYoY!

Veel liefs,