Voel jij het verlangen om te leven vanuit inspiratie, flow, ontspanning en plezier? En voel je tegelijkertijd dat iets jou daar nu nog in blokkeert? Wil je weten hoe je jezelf kunt ‘unblocken’ om (weer) contact te maken met die stromende levensenergie, jouw creatiekracht, die jou helpt om alles te manifesteren wat je maar wilt? Kom dan naar deel 2 van de workshop ‘Ontdek je onbewuste blokkades met Chinese astrologie’.

Na workshop deel 1 waarin we hebben gekeken naar wat voor jou de sleutel is tot het loslaten van je angsten om naar een volgend level te groeien in je leven, gaan we in deel 2 van deze workshop nog een laagje dieper duiken in jouw Destinykaart. We gaan onderzoeken welke belangrijke levenslessen of talenten er ‘verborgen’ zitten in jouw Destinykaart en dus in jou en die na deze workshop het ‘licht’ mogen gaan zien. Deel 1 van de workshop ging over je onbewuste blokkades. Deel 2 van de workshop gaat over je onderbewuste blokkades.

Je Destinykaart, ofwel Chinese geboortehoroscoop, is een soort handleiding van je leven. Deze geeft je inzicht in wie je werkelijk bent, wat je hier te doen hebt, welke thema’s, kansen en valkuilen er mogelijk in een bepaalde periode in je leven op je pad kunnen komen en welke lessen je daaruit mag leren.

Hoe beter je deze handleiding leert lezen, hoe sneller je door je lessen heen flowt en hoe makkelijker, leuker en comfortabeler je leven wordt!

Voor deze workshop heb je geen enkele voorkennis nodig van Chinese Astrologie, want ik leg je alles in Jip en Janneke taal uit.
Het enige dat je nodig hebt is een flinke bak nieuwsgierigheid en een open blik!

Doe je mee?

Heb je deel 1 van de workshop gemist?
Schrijf je dan toch in voor deel 2. De informatie uit deel 2 van de workshop kun je los van deel 1 toepassen en begrijpen.

Feller Licht

Deze keer geef ik de workshop gratis, in samenwerking met Feller Licht: een netwerk van mooie vrouwen die allemaal met hun kennis, gaven en energie het licht in de wereld wat feller willen laten schijnen. Ik ben onderdeel van dit netwerk en bied deze unieke online workshop daarom op donderdag gratis aan.

Waar en wanneer?

Datum:
DEEL 2 – Dinsdag 21 december 19.30 – 21.00 uur
(DEEL 1 – wellicht binnenkort in de herhaling, houdt mijn nieuwsbrief in de gaten)

Lokatie: online via Zoom.
Kosten: geen

Aanmelden

Je kunt je HIER AANMELDEN voor de workshop of via onderstaand formulier (in sommige browsers niet zichtbaar) en ontvangt dan direct een automatische bevestiging van inschrijving. Kijk ook even in je SPAM-box mocht je de bevestigingsmail niet ontvangen. Afzender is yolanda@yoy4life.com.

Mocht je na inschrijving onverhoopt toch niet kunnen deelnemen, wil je het me dan tijdig laten weten? Dan kan iemand van de wachtlijst jouw plekje innemen, want er is veel belangstelling!

Ik heb er veel zin in en zie je graag 21 december online!

Veel liefs,
Yolanda

Share This