4 februari a.s. begint officieel het jaar 2022 volgens de Chinese Astrologie. Het jaar van de Yang Water Tijger. Een nieuwe reeks van 3 hout-jaren breekt daarmee aan. Hout is het element van de lente-energie. De energie van groei, een nieuw begin en nieuwe dingen die geboren willen worden.

Chinese astrologie is (naast Feng Shui) een belangrijke tool voor mij om te kijken wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft. De Chinese dieren in onze Destiny kaart (Chinese geboortehoroscoop) vertellen ons namelijk ieder jaar een ander verhaal. Want ieder jaar dragen zij een andere energie met zich mee.

Door inzicht te krijgen in welk verhaal de dieren in jouw Destinykaart je dit jaar vertellen, kun je je voorbereiden op de kansen en uitdagingen die je kunt verwachten in 2022 en aan de hand daarvan bepalen waar jouw aandacht en energie naartoe mag gaan.

In deze korte gratis online workshop geef ik je een sneakpeek in 2022 aan de hand van de dieren in jouw Chinese geboortehoroscoop. Wat zijn de krachtdieren, op welk vlak in jouw leven hebben deze invloed en welke dieren doen het wat minder goed dit jaar? Voorkennis van de Chinese astrologie is hiervoor niet nodig.

Feller Licht

Deze keer geef ik de workshop gratis, in samenwerking met Feller Licht: een netwerk van mooie vrouwen die allemaal met hun kennis, gaven en energie het licht in de wereld wat feller willen laten schijnen. Ik ben onderdeel van dit netwerk en bied deze unieke online workshop daarom op donderdag gratis aan.

Waar en wanneer?

Datum: Donderdag 27 januari 19.30 – 20.30/21.00 uur
Lokatie: online via Zoom.
Kosten: geen

Aanmelden

Je kunt je HIER AANMELDEN voor de workshop of via onderstaand formulier (in sommige browsers niet zichtbaar) en ontvangt dan direct een automatische bevestiging van inschrijving. Kijk ook even in je SPAM-box mocht je de bevestigingsmail niet ontvangen. Afzender is yolanda@yoy4life.com.

Mocht je na inschrijving onverhoopt toch niet kunnen deelnemen, wil je het me dan tijdig laten weten? Dan kan iemand van de wachtlijst jouw plekje innemen, want er is veel belangstelling!

Ik heb er veel zin in en zie je graag 27 januari online!

Veel liefs,
Yolanda

Share This