A.s vrijdag 5 juni begint de nieuwe energetische maand. De water-vuur (paard) maand en zoals het klinkt zo is het ook. Water en vuur gaan over het algemeen niet zo goed samen, omdat ze botsen (water maakt het vuur uit). Dus als je veel water of vuur in je destiny-kaart hebt, dan zou dat voor je kunnen betekenen dat er wat veranderingen gaan plaats vinden in je leven de komende maand of dat dingen niet allemaal zo soepel verlopen als je zou willen. Een clash is niks ergs. Het betekent vooral verandering. En verandering is iets positiefs als je er op een goede manier mee omgaat. Dus dit is het moment om in de gebieden in je leven waarin je voelt, dat je even een zetje nodig hebt, die verandering op gang te brengen. Vooral als je Rat of Paard ergens in je destiny-kaart hebt, zul je hier gevoelig voor zijn. Maak gebruik van deze energie en kom lekker in actie! En op welk vlak je dan het beste in actie kunt komen, daarover geef ik op donderdag 11 juni een gratis webinar!

Gratis webinar ‘Jouw focus voor juni’

Op donderdag 11 juni a.s. van 19.30-21.00 uur geef ik een gratis webinar over de energie van de maand juni en welke rol er voor jou deze maand is weggelegd op basis van jouw persoonlijke geboortehoroscoop. In dat webinar deel ik met je

  • hoe je om kunt gaan met de water-vuur clash van de komende maand,
  • wat de beste plekken in huis zijn in de maand juni en welke juist minder
  • wat jouw belangrijkste thema/actie is in juni op basis van jouw essentie-energie/destiny-kaart

Ik zou het superleuk vinden als je erbij bent!  Stuur deze link vooral door anderen die hier ook iets aan kunnen hebben. Energie mag lekker stromen!

Waar en wanneer?

Datum: donderdag 11 juni a.s. van 19.30-21.00 uu
Lokatie: online via Zoom.
Kosten: geen

Aanmelden

Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden voor het webinar en ontvangt dan direct een automatische bevestiging van inschrijving. Enkele dagen voor het webinar ontvang je de Zoom-link en voorbereidende informatie.

Ben je er bij?
Ik zie je graag 11 juni online!

Veel liefs,

Share This