2017 zit er al weer bijna op! En misschien voel je al, dat de energie wat aan het veranderen is. De maand oktober liet alvast een klein beetje voelen wat 2018 voor je in petto heeft. Want het was de maand van de Yang Aarde Hond. En dit is ook de energie van volgend jaar. Het nieuwe jaar begint officieel pas in februari volgend jaar, maar de energie van 2018 zet zich nu al langzaam in.

Veel mensen zullen 2018 gaan ervaren als een jaar waarin dingen minder makkelijk en snel gaan. Waarin alles je wat meer moeite kost, de stappen die je zet wat minder snel gaan, je niet zo makkelijk in actie komt en je (zelf)vertrouwen ook misschien wat wankel is. Dit is het dubbele aarde-element van 2018. Je kunt je voorstellen dat de aarde-energie (de rots, of het zand) wat minder ‘stromend’ is als bijvoorbeeld de stromende energie van water of de groeiende energie van hout. Alles gaat gewoon wat trager. En dat heeft ook zijn goede kanten! 2018 zal ook een jaar worden waarin meer mensen bezig zijn met bezinning, het hervinden van balans, lekker tot zichzelf en tot rust komen. Een jaar om jezelf nog beter te leren kennen een jaar waarin vertrouwen en het vinden van een zekere stabiliteit belangrijk zullen zijn.

Workshop ‘Haal het beste uit 2018’

Op zondag 17 december 2017 geef ik een workshop over hoe je kunt mee stromen op de energie van 2018. Hoe je kunt zorgen dat je huis helemaal is afgestemd en voorbereid op de energie van 2018, zodat je daar tot rust kunt komen, kunt opladen, goed voor je energie kunt zorgen en zo het beste uit 2018 kunt halen.

In deze workshop ga ik je leren:

 • wat de energie van 2018 in het algemeen gaat brengen
 • welke gebieden in je huis in 2018 de krachtplekken zijn en hoe je deze kunt activeren
 • wat de beste plek is in 2018 in jouw huis om te werken, te studeren, te slapen, etc.
 • hoe je extra kansen in 2018 kunt ‘activeren’
 • hoe je meer flow in je financiën, relaties, gezondheid en carrière kunt creëren
 • in welke ruimtes je juist beter minder vaak of niet kunt werken, zitten en slapen
 • wat je kunt doen om de minder goede energie van 2018 te neutraliseren, zodat je er geen ‘last’ van zult hebben
 • in welke regio’s van je huis en tuin je beter niet kunt verbouwen in 2018
 • waar je beter geen aquarium, vissen of ander bewegend water kunt plaatsen in 2018
 • concrete en praktische tools en tips om na de workshop mee toe te passen in huis
 • en dit alles afgestemd op jouw persoonlijke situatie

Deze workshop gaat niet alleen over de algemene energie van 2018, maar is juist ook afgestemd op jouw persoonlijke situatie, doordat we kijken naar de exacte ligging van jouw huis! En dat is net het verschil met de algemene informatie die je bijvoorbeeld op internet zult lezen over de energie van 2018. Want ieder huis is anders en dus voor ieder huis gelden net andere remedies. Wat in het algemeen als gunstige energie gezien wordt in 2018 op een specifieke plek in huis, kan net voor jouw huis een uitzondering zijn. En andersom. Dus zorg dat je er bij bent op 17 december en leer hoe je in jouw huis de krachtplekken kunt activeren en de minder gunstige energie kunt neutraliseren. En haal zo het beste uit 2018!

Wanneer is het?

De workshop vind plaats op zondag 17 december van 10.00-16.00 uur in Amsterdam. Ter voorbereiding van de workshop krijg je na inschrijving nog een korte huiswerkopdracht, om het maximale uit de workshop te halen. Dit kost je ongeveer een uurtje tijd.

Jouw investering

Jouw investering voor deze workshop is € 168,- incl. btw. Omdat het heerlijk avondje bijna is gekomen, heb ik ook een sinterklaascadeautje voor je, namelijk een Sinterklaaskorting 🙂 Als je je inschrijft voor 5 december a.s. 23.59 uur, dan betaal je de Sinterklaasprijs van €141,- incl. btw. Na inschrijving ontvang je binnen 2 werkdagen een factuur voor betaling. Vanaf 6 december betaal je weer de reguliere prijs.

Meer informatie over de workshop en wat je kunt doen ter voorbereiding ontvang je zodra je inschrijving definitief is.

Afbeelding: Unsplash

Share This