Morgen, 5 mei, is het Bevrijdingsdag. We vieren collectief de vrijheid.
Vrijheid is een van de belangrijkste dingen in mijn leven en ik vier het iedere dag! Vrij zijn betekent voor mij de ruimte voelen om de dingen te doen die ik wil doen. Met de mensen waarmee ik dat wil doen. Regisseur zijn van mijn eigen leven. Me financieel vrij voelen. Me vrij voelen in vriendschappen en relaties. Mijn eigen ruimte innemen. Me vrij voelen in mijn lichaam en me vrij kunnen bewegen, letterlijk en figuurlijk. En ik heb het geluk dat ik dat voor een groot deel voor mezelf heb kunnen creëren. En ik realiseer me maar al te goed dat dat niet voor iedereen is weggelegd.

Vrijheid is een besluit 
Maar, ik denk ook dat vrijheid een keuze is. Een besluit. Een besluit om jezelf in het centrum van je eigen leven te zetten en de ruimte voor jezelf te creëren die je nodig hebt om in flow en vanuit je hart te kunnen leven. Zodat jouw levensenergie volop kan stromen. Om een ruimte voor jezelf te creëren waarin jij je goed voelt. Met mensen om je heen waar de energie-uitwisseling ook daadwerkelijk een uitwisseling is een niet een drainer. Je geeft elkaar energie. Je inspireert elkaar. Je voedt elkaar. En je geeft elkaar de vrijheid, de ruimte om 100% te kunnen zijn wie je echt bent, met al je perfecties en imperfecties.

Helaas heb ik me niet altijd zo vrij gevoeld als ik zou willen in mijn leven. En begrijp me niet verkeerd. Alle ingrediënten waren aanwezig om me vrij te voelen. Geld. Tijd. Onafhankelijkheid. En heel veel liefde. Ik was vrij. Maar ik voelde me niet vrij. Want ik voelde me gevangen in mijn eigen lichaam. Door onder andere de ziekte van Pfeiffer, de ziekte van Lyme en nog een aantal andere ‘fysieke ongemakken’ heb ik me jarenlang een stuk minder vrij gevoeld dan ik zou willen. Mijn lage energieniveau bepaalde voor een groot deel mijn leven. Ik stond iedere dag moe op. Had allerlei pijntjes. Voelde me geestelijk moe. Mijn lijf deed niet wat ik wil. Het voelde als een dagelijks gevecht. Ik zie nu dat mijn lichaam mij daarmee geholpen heeft om keer op keer te onderzoeken welke mogelijkheden er voor mij waren om nog beter voor mezelf te zorgen. Om mezelf steeds opnieuw in het middelpunt van mijn eigen leven te zetten. Om alleen te doen wat goed voelt voor mij. Om alleen te kiezen voor plekken en mensen die mij energie geven. En om ervoor te KIEZEN me vrij te voelen in mijn leven. En mijn lichaam te omarmen. Te besluiten dat ik vrij ben en dat alles mogelijk is. Er is energie in overvloed. En dat is rijkdom. Dat is de ultieme vrijheid.

Meebewegen met de energie
Het is niet zo gek dat Feng Shui mij heeft gevonden. Dat ik na een aantal omzwervingen nu net zo intensief met energie bezig ben als een aantal jaren geleden. Maar nu op een positieve en constructieve manier. In plaats van vechten, ben ik nu aan het meebewegen. Meebewegen op de energie en de kracht van de natuur. Deze energie gebruiken om meer plezier, energie en flow in mijn leven te creëren. Simpelweg door te zorgen dat ik zoveel mogelijk in een omgeving ben die mij inspireert, mij voedt en waar mijn energie en inspiratie de ruimte krijgt om vrij te stromen. Feng Shui heeft mijn leven verrijkt. Het heeft mijn gevoel van vrijheid vergroot. Het heeft me meer levensvreugde gegeven. En niet alleen mij, maar ook heel veel anderen.

50% korting op Online Feng Shui cursus – alleen vandaag en morgen tot 23.59 uur
Omdat vandaag en morgen in het teken staan van de Bevrijding, vind ik het een prachtige moment om ook jou een aantal krachtige tools in handen te geven om meer flow, plezier en energie en daarmee meer vrijheid in je leven te creëren. Daarom geef ik alleen vandaag en morgen maar liefst 50% korting op mijn Online Feng Shui Cursus. Deze actie sluit morgen, 5 mei 2017, om 23.59 uur.

In deze online cursus leer ik jou o.a.:
# Hoe jij jouw omgeving zo kunt inrichten dat deze jou maximaal voedt en ondersteunt in alles dat je doet en jouw levensvreugde, jouw YoY, jouw levensenergie optimaal kan stromen.
# Wat de krachtplekken zijn in je huis of werkplek en hoe je deze voor je kunt laten werken.
# De top-10 tips voor de beste slaapplek.
# Hoe je de beste plek voor jezelf in iedere ruimte kunt kiezen, bijvoorbeeld bij een sollicitatie, een onderhandeling of een date.
# Hoe je de financiële energie, de geldstroom, in jouw huis of kantoor kunt activeren.
# Hoe je blokkades op een aantal belangrijke energiepunten in jouw huis of werkplek kunt verhelpen, zodat je je krachtiger voelt.
# Wat Feng Shui is en hoe je het effectief kunt inzetten.
# Hoe je zelf direct een aantal veranderingen in je huis, werkplek en je leven in gang kunt zetten.

Schrijf je in met deze kortingscode
Schrijf je hier in voor deze cursus en gebruik de kortingscode ENYOY0505 voor 50% korting. Ik beloof je, dat je wanneer je actief met de cursus aan de slag gaat, direct verandering zult merken op een aantal gebieden in jouw leven, je lijf en je omgeving. Precies daar waar het voor jou het hardste nodig is.

Ik wens je een hele mooie dag toe morgen en ik nodig je uit om niet alleen morgen, maar iedere dag je vrijheid te vieren!

Liefs,
Yolanda

Foto: gemaakt op de zoutvlaktes in Argentinië in 2010. Het ultieme gevoel van vrijheid en ruimte!

Share This