Wat gaat de tijd snel he?! 2019 is alweer bijna voorbij en de energie van 2020 begint al voelbaar te worden. Het afgelopen jaar heb je wellicht ervaren als een moeizaam jaar. Alsof dingen niet echt lekker stroomden, je meer moeite moest doen voor alles en je niet echt vooruit kwam. Of wellicht heb je gevoeld dat het een jaar was van miscommunicatie, onbegrip en onduidelijkheid. Dit had allemaal te maken met de energie van Yin aarde op Water in 2019. Je kunt je voorstellen dat de combinatie van aarde en water voor modder zorgt. En struinen door de modder gaat niet echt snel of makkelijk 🙂 En kijken door een modderige bril gaat ook niet soepel. Het helpt wellicht om te weten dat niet alleen jij dat gevoel had, maar het te maken had met de collectieve energie van vorig jaar.

2020 is het jaar van Yang metaal Water. Dit Chinese nieuwe jaar begint op 4 februari 2020 en brengt weer een heel andere energie met zich mee. Ben jij benieuwd wat het jaar 2020 je voor energie gaat brengen? Wat de kansen en uitdagingen worden voor jou persoonlijk en in het algemeen? En hoe je jezelf en je huis het beste kunt voorbereiden op deze energie op het gebied van gezondheid, financiën, werk en relaties? Kom dan de workshop ‘Maak 2020 jouw beste jaar ooit!’ bij me volgen. Dan vertel ik je er alles over en ga je met een concreet plan naar huis afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Workshop ‘Maak 2020 jouw beste jaar ooit!’

Op zaterdag 21 december 2019 geef ik een workshop over hoe je kunt mee stromen op de energie van 2020. Hoe je kunt zorgen dat je huis helemaal is afgestemd en voorbereid op de energie van 2020, zodat je daar tot rust kunt komen, kunt opladen, goed voor je energie kunt zorgen en zo het beste uit 2020 kunt halen op het gebied van gezondheid, werk. relaties en financiën.

In deze workshop ga ik je leren:

 • wat de energie van 2020 in het algemeen gaat brengen
 • welke gebieden in je huis in 2020 de krachtplekken zijn en hoe je deze kunt activeren
 • wat de beste plek is in 2020 in jouw huis om te werken, te studeren, te slapen, etc.
 • hoe je extra kansen in 2020 kunt ‘activeren’
 • hoe je meer flow in je financiën, relaties, gezondheid en carrière kunt creëren
 • in welke ruimtes je juist beter minder vaak of niet kunt werken, zitten en slapen
 • wat je kunt doen om de minder goede energie van 2020 te neutraliseren, zodat je er geen ‘last’ van zult hebben
 • in welke regio’s van je huis en tuin je beter niet kunt verbouwen in 2020
 • waar je beter geen aquarium, vissen of ander bewegend water kunt plaatsen in 2020
 • concrete en praktische tools en tips om na de workshop mee toe te passen in huis
 • en dit alles afgestemd op jouw persoonlijke situatie

Deze workshop gaat niet alleen over de algemene energie van 2020, maar is juist ook afgestemd op jouw persoonlijke situatie, doordat we kijken naar de exacte ligging van jouw huis in combinatie met jouw geboortehoroscoop! En dat is precies het verschil met de algemene informatie die je bijvoorbeeld op internet zult lezen over de energie van 2020. Want ieder huis is anders en dus voor ieder huis gelden net andere remedies. Wat in het algemeen als gunstige energie gezien wordt in 2020 op een specifieke plek in huis, kan voor jouw huis een uitzondering zijn. En andersom. Dus zorg dat je er bij bent op 21 december en leer hoe je in jouw huis de krachtplekken kunt activeren en de minder gunstige energie kunt neutraliseren. En haal zo het beste uit 2020!

Wanneer is het?

De workshop vind plaats op zaterdag 21 december van 10.00-17.00 uur in Amsterdam. Ter voorbereiding van de workshop krijg je na inschrijving nog een korte huiswerkopdracht, om het maximale uit de workshop te halen. Dit kost je ongeveer een uurtje tijd.

Jouw investering

Jouw investering voor deze workshop bedraagt € 168,- incl. btw.
Meer informatie over de workshop en wat je kunt doen ter voorbereiding ontvang je zodra je inschrijving definitief is.

Share This