Online workshop ‘Het verhaal achter jouw klacht of ziekte’

Ons lichaam is oneindig intelligent. Een thema, klacht of ziekte is wat ons betreft dan ook geen foutje, het vertelt ons een verhaal over onze onbewuste programmeringen, waarvan we kunnen leren en groeien. Samen met mijn lieve collega Helga van der Hart neem ik je in deze workshop een stukje mee op reis in de puzzel van jouw lichaam, jouw leven en jouw verhaal. 

Vanuit de biologie en de kennis van HeartConnection Nederland® geven we je in deze workshop een nieuwe kijk op je levensthema’s, (fysieke) klachten en overtuigingen. Een kijk die 180 graden anders is, dan wat we tot nu toe over ons lichaam hebben geleerd en die ons en vele anderen om ons heen enorm veel inzicht, bewustzijn en vooral vertrouwen heeft gegeven. Vertrouwen in het zelfgenezend vermogen van ons lichaam en daarmee meer vertrouwen in onszelf. Deze workshop is het begin van een totaal nieuw bewustzijn, waardoor veranderingen in je leven als vanzelf tot stand kunnen komen en je weer aan het stuur van je leven kunt gaat staan.

Doe je mee?

Feller Licht

Deze keer geef ik de workshop gratis, in samenwerking met Feller Licht: een netwerk van mooie vrouwen die allemaal met hun kennis, gaven en energie het licht in de wereld wat feller willen laten schijnen. Ik ben onderdeel van dit netwerk en bied deze unieke online workshop daarom gratis aan.

Waar en wanneer?

Data: woensdag 1 juni 19.30 uur tot ongeveer 21.00/21.30 uur
Lokatie: online via Zoom.
Kosten: geen

Aanmelden

Je kunt je HIER AANMELDEN voor de workshop of via onderstaand formulier (in sommige browsers niet zichtbaar) en ontvangt dan direct een automatische bevestiging van inschrijving. Kijk ook even in je SPAM-box mocht je de bevestigingsmail niet ontvangen. Afzender is yolanda@yoy4life.com. Wegens de persoonlijke verhalen die in de workshop wellicht aan bod komen, komt er geen replay van de workshop beschikbaar.

Mocht je na inschrijving onverhoopt toch niet kunnen deelnemen, wil je het me dan tijdig laten weten? Dan kan iemand van de wachtlijst jouw plekje innemen, want er is veel belangstelling!

We hebben er enorm veel zin in en zien je graag op woensdag 1 juni!

Veel liefs,
Yolanda

 

Share This