fbpx

Online workshop ‘Het verhaal achter jouw klacht of ziekte’

Ons lichaam is oneindig intelligent. Een thema, klacht of ziekte is wat ons betreft dan ook geen foutje, het vertelt ons een verhaal waarvan we kunnen leren en groeien. Samen met mijn lieve collega Helga van der Hart neem ik je in deze workshop mee op reis in jouw lichaam, jouw leven en jouw verhaal. 

Vanuit de biologie en de kennis van HeartConnection® geven we je in deze workshop een nieuwe kijk op je levensthema’s, (fysieke) klachten en overtuigingen. Een kijk die ons leven en dat van vele anderen om ons heen enorm veel inzicht, bewustzijn en vooral vertrouwen heeft gegeven. Vertrouwen in het zelfgenezend vermogen van ons lichaam en in onszelf. Een totaal nieuw bewustzijn waardoor veranderingen als vanzelf tot stand komen en je weer aan het stuur van je leven kunt gaat staan.

Doe je mee?

Pay It Foward

We geven deze workshop in samenwerking met Feller Licht: een netwerk van mooie vrouwen die allemaal met hun kennis, gaven en energie het licht in de wereld wat feller willen laten schijnen. Wij zijn onderdeel van dit netwerk en bieden deze unieke online workshop daarom op dinsdag 22 december kosteloos aan op basis van het Pay it Forward principe. We vragen geen vergoeding in geld voor onze workshop. We zouden het wel fantastisch vinden als je de mensen om je heen voor wie je voelt dat onze boodschap belangrijk is, uitnodigt om ook bij de workshop aan te haken. Zo kunnen we door jou ons licht weer ietsje verder laten stralen. En daar zijn we dankbaar voor!

Waar en wanneer?

Datum: dinsdag 22 december van 19.30 – 21.30 uur
Lokatie: online via Zoom.
Kosten: geen

Aanmelden

Je kunt je HIER AANMELDEN voor de workshop of via onderstaand formulier (in sommige browsers niet zichtbaar) en ontvangt dan direct een automatische bevestiging van inschrijving. Kijk ook even in je SPAM-box mocht je de bevestigingsmail niet ontvangen. Afzender is yolanda@yoy4life.com.

Mocht je na inschrijving onverhoopt toch niet kunnen deelnemen, wil je het ons dan tijdig laten weten? Dan kan iemand van de wachtlijst jouw plekje innemen.

We hebben er enorm veel zin in en zien je graag 22 decemer online!

Veel liefs,

Share This