Online workshop ‘Het verhaal achter jouw klacht of ziekte’

Ons lichaam is oneindig intelligent. Een thema, klacht of ziekte is wat ons betreft dan ook geen foutje, het vertelt ons een verhaal over onze onbewuste programmeringen, waarvan we kunnen leren en groeien. Samen met mijn lieve collega Helga van der Hart neem ik je in deze workshop een stukje mee op reis in de puzzel van jouw lichaam, jouw leven en jouw verhaal. 

Vanuit de biologie en de kennis van HeartConnection Nederland® geven we je in deze workshop een nieuwe kijk op je levensthema’s, (fysieke) klachten en overtuigingen. Een kijk die 180 graden anders is, dan wat we tot nu toe over ons lichaam hebben geleerd en die ons en vele anderen om ons heen enorm veel inzicht, bewustzijn en vooral vertrouwen heeft gegeven. Vertrouwen in het zelfgenezend vermogen van ons lichaam en daarmee meer vertrouwen in onszelf. Deze workshop is het begin van een totaal nieuw bewustzijn, waardoor veranderingen in je leven als vanzelf tot stand kunnen komen en je weer aan het stuur van je leven kunt gaat staan.

Doe je mee?

Waar en wanneer?

Data: zie de verschillende data op de aanmeldknoppen hieronder.
Lokatie: online via Zoom.
Kosten: € 18,18 p.p. excl. btw

Inschrijven?

Je kunt je via de knoppen ‘Ja, ik doe mee op…. ‘ onderaan deze pagina inschrijven voor de workshop op de datum die jou het beste uitkomt. Je ontvangt na aankoop automatisch een mail met de Zoom-link naar de workshop. Wegens de persoonlijke verhalen die in de workshop wellicht aan bod komen, komt er geen replay van de workshop beschikbaar.

We hebben er enorm veel zin in en zien je graag op een van onze workshops!

Veel liefs,

Share This