Woensdag 7 september is de start van de maand September volgens de Chinese Astrologie. De maand van yin aarde haan. September is de tweede maand van het ‘metaal-seizoen’ (augustus-september-oktober). En in de tweede maand is de energie het meest ‘puur’ of op zijn piek. Wat deze yin aarde-metaal energie voor jou betekent, hangt af van jouw Chinese geboortehoroscoop, ofwel je Destinykaart.

Je Destinykaart vertelt je welke thema’s, kansen en valkuilen er mogelijk in een bepaalde periode in je leven op je pad kunnen komen en hoe je daarmee om kunt gaan.. Superfijn om dat te weten, want dan kun je je daarop voorbereiden en veel makkelijker je focus, doelen en acties bepalen op welk vlak in je leven dan ook. Het manifesteren van je doelen of dromen voelt dan niet meer als hard werken, doelloos rondzwemmen of onhaalbaar. Maar als gemakkelijk, leuk, met resultaat en op een manier die helemaal past bij wie jij in essentie bent.

Iedere maand geef ik mijn klanten aan de hand van hun persoonlijke geboortehoroscoop handvaten om hun focuspunten of doelen, kansen en uitdagingen voor de komende maand helder te krijgen en hun belangrijkste acties te bepalen. Daarnaast deel ik met ze wat maandelijks de krachtplekken zijn in hun huis of werkplek, vanuit waar ze met meer focus, ontspanning én resultaat aan hun doelen en dromen kunnen werken.

En in mijn komende workshop ga ik ook jóu een sneakpeak geven in hoe de maand september er voor je uit gaan zien.

Gratis online workshop ‘Jouw focus voor September’

Op woensdag 24 augustus van 19.30-21.00 uur geef ik een gratis workshop over de energie van de maand september en welke rol er voor jóu deze maand is weggelegd op basis van jouw persoonlijke geboortehoroscoop. In dat webinar deel ik op een simpele en inspirerende manier:

  • wat de energie van de maand september brengt en hoe jij op basis van jouw persoonlijke Destinykaart kunt zien wat dat voor jou betekent qua thema’s en focuspunten voor de maand
  • waar je mogelijk tegenaan zou kunnen lopen in de maand september en hoe je daar mee om kunt gaan.
  • wat de beste plekken in huis/kantoor zijn in de maand september van waar uit je het beste kunt werken

Voor deze workshop hoef je niets te weten van Chinese Astrologie of Feng Shui om er concreet mee aan de slag te kunnen, want ik geef je alle info en die je nodig hebt om hiermee te kunnen werken.

Ik zou het superleuk vinden als je erbij bent!  Doe je mee?

Feller Licht

Deze keer geef ik de workshop gratis, in samenwerking met Feller Licht: een netwerk van mooie vrouwen die allemaal met hun kennis, gaven en energie het licht in de wereld wat feller willen laten schijnen. Ik ben onderdeel van dit netwerk en bied deze unieke online workshop daarom 1x gratis aan, dus zorg dat je erbij bent 🙂

Waar en wanneer?

Datum: woensdag 24 augustus van 19.30-21.00/21.30 uur
Lokatie: online via Zoom.
Kosten: geen

Aanmelden

Je kunt je HIER AANMELDEN voor de workshop of via onderstaand formulier (in sommige browsers niet zichtbaar) en ontvangt dan direct een automatische bevestiging van inschrijving. Kijk ook even in je SPAM-box mocht je de bevestigingsmail niet ontvangen. Afzender is yolanda@yoy4life.com.

Mocht je na inschrijving onverhoopt toch niet kunnen deelnemen, wil je het me dan tijdig laten weten?

Ik heb er veel zin in en zie je graag 24 augustus online!

Veel liefs,
Yolanda

Share This