Online workshop ‘Jouw superkracht in 2022’
(vervolg op ‘Activeer jouw Superkracht)

Iedereen heeft bij zijn geboorte unieke talenten meegekregen. Sommige bewust en andere onbewust. Een van die talenten is jouw Superkracht. Het is dat deel van jou, waarmee je het makkelijkste kunt creëren en die jou de drive geeft om jouw volste potentieel te leven. Het is jouw rechtstreekse lijntje met het Universum en je persoonlijke helper om jouw droomleven te manifesteren: ontmoet jouw Guardian of Destiny.

In de eerste workshop ‘Activeer jouw superkracht’ heb je kunnen ontdekken welke van de 10 superkrachten jouw persoonlijke Guardian of Destiny is, welk (verborgen) talent er bij die superkracht hoort en hoe je deze kunt activeren en gebruiken om jouw droomleven te manifesteren.

De workshop ‘Jouw superkracht in 2022’ is een vervolg op ‘Activeer jouw superkracht’. In deze tweede workshop laat ik je zien met welke Guardian of Destiny jij dit jaar, in 2022, naast jouw eigen Guardian, een extra sterk lijntje hebt. En dus met welk dreamteam jij in 2022 het beste kunt manifesteren. Ook ontdek je waar jouw focus op mag liggen om van 2022 jouw beste jaar ooit te maken. Je hebt immers nog een half jaar te gaan!

Doe je mee?

Feller Licht

Deze keer geef ik de workshop gratis, in samenwerking met Feller Licht: een netwerk van mooie vrouwen die allemaal met hun kennis, gaven en energie het licht in de wereld wat feller willen laten schijnen. Ik ben onderdeel van dit netwerk en bied deze unieke online workshop daarom gratis aan.

Waar en wanneer?

Datum: Woensdag 27 juli van 19.30 – 21.30 uur
Lokatie: online via Zoom.
Kosten: geen

Aanmelden

Je kunt je HIER AANMELDEN voor de workshop of via onderstaand formulier (in sommige browsers niet zichtbaar) en ontvangt dan direct een automatische bevestiging van inschrijving. Kijk ook even in je SPAM-box mocht je de bevestigingsmail niet ontvangen. Afzender is yolanda@yoy4life.com.

Mocht je na inschrijving onverhoopt toch niet kunnen deelnemen, wil je het me dan tijdig laten weten? Dan kan iemand van de wachtlijst jouw plekje innemen, want er is veel belangstelling!

Ik heb er veel zin in en zie je graag 27 juli online!

Veel liefs,
Yolanda

Share This