** WEGENS SUCCES IN DE HERHALING OP 30 JANUARI A.S. **

Wat gaat de tijd snel he?! 2020 is alweer (bijna) voorbij. Wat was 2020 een bizar jaar! Wie had dat verwacht zou je bijna zeggen.. En toch was het in de sterren geschreven en wisten we dat 2020 een stroperig jaar zou worden, waarbij de ‘machthebbbers’ een belangrijke rol zouden spelen evenals ziektes. En het lijkt erop dat ook een deel van 2021 in dit thema zal staan. Maar gelukkig zijn er ook weer wat lichpuntjes op de horizon.

2021 is het jaar van Yin metaal Aarde. Dit Chinese nieuwe jaar begint op 3 februari 2021. Ben jij benieuwd wat het jaar 2021 je voor energie gaat brengen? Wat de kansen en uitdagingen worden voor jou persoonlijk en in het algemeen? En hoe je jezelf en je huis het beste kunt voorbereiden op deze energie op het gebied van gezondheid, financiën, werk en relaties? Kom dan de workshop ‘Maak 2021 jouw beste jaar ooit!’ bij me volgen. Dan vertel ik je er alles over en sluit je de workshop af met een concreet plan afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Online workshop ‘Maak 2021 jouw beste jaar ooit!’

Op 20 december 2020 gaf ik een online workshop over hoe je kunt mee stromen op de energie van 2021. Wegens veel animo heb ik besloten deze workshop nogmaals te geven op zaterdag 30 januari 2021. Want ook in 2021 zullen we waarschijnlijk nog veel tijd thuis gaan doorbrengen in verband met de gevolgen van Corona en wat dat van ons vraagt. Dus extra belangrijk om te weten welke plekken in huis jou ondersteunen op het gebied van je gezondheid, werk en relaties en welke plekken juist niet. In deze workshop ga je op basis van de doelen die jij hebt voor 2021 leren hoe jouw huis of werkplek je kan ondersteunen in het realiseren van jouw persoonlijke doelen. Jouw persoonlijke geboortehoroscoop en de plattegrond van jouw huis of werkplek zijn hierbij jouw uitgangspunt. Een workshop op maat dus! En.. je kunt deze workshop volgen vanuit huis want het is een online workshop!

In deze workshop ga ik je leren:

 • wat de energie van 2021 in het algemeen gaat brengen en hoe je je daarop kunt voorbereiden
 • welke gebieden in je huis in 2021 de krachtplekken zijn en hoe je deze kunt activeren
 • wat de beste plek is in 2021 in jouw huis om te werken, te studeren, te slapen, etc.
 • hoe je extra kansen in 2021 kunt ‘activeren’
 • hoe je meer flow in je financiën, relaties, gezondheid en carrière kunt creëren
 • in welke ruimtes je juist beter minder vaak of niet kunt werken, zitten en slapen
 • wat je kunt doen om de minder goede energie van 2021 te neutraliseren, zodat je er geen ‘last’ van zult hebben
 • in welke regio’s van je huis en tuin je beter niet kunt verbouwen in 2021
 • waar je beter geen aquarium, vissen of ander bewegend water kunt plaatsen in 2021
 • concrete en praktische tools en tips om na de workshop mee toe te passen in huis
 • en dit alles afgestemd op jouw persoonlijke situatie

Deze workshop gaat niet alleen over de algemene energie van 2021, maar is juist ook afgestemd op jouw persoonlijke situatie, doordat we kijken naar de exacte ligging van jouw huis in combinatie met jouw geboortehoroscoop! En dat is precies het verschil met de algemene informatie die je bijvoorbeeld op internet zult lezen over de energie van 2021. Want ieder huis is anders en dus voor ieder huis gelden net andere remedies. Wat in het algemeen als gunstige energie gezien wordt in 2021 op een specifieke plek in huis, kan voor jouw huis een uitzondering zijn. En andersom. Dus zorg dat je er bij bent op 20 december en leer hoe je in jouw huis de krachtplekken kunt activeren en de minder gunstige energie kunt neutraliseren. Zo maak je van 2021 jouw beste jaar ooit!

Wanneer is het?

De workshop vind ONLINE plaats via Zoom op zaterdag 30 januari 2021 van 10.30-16.30 uur, met halverwege een korte pauze. Ter voorbereiding van de workshop krijg je na inschrijving nog een korte huiswerkopdracht, om het maximale uit de workshop te halen. Dit kost je ongeveer een uurtje tijd.

Jouw investering

Er zijn twee opties voor deze workshop:

OPTIE 1:
+ Online workshop
+ online compas-template
+ gedrukt exemplaar van de Feng Shui agenda van 2021 t.w.v. €55,- (zie www.feng-shui-calendar.com). De agenda wordt voorafgaand aan de workshop naar je huisadres gestuurd.

Vroegboekkorting: boek je OPTIE 1 voor 18 januari 2021, dan betaal je slechts €119,- incl btw in plaats van €169,-. Gebruik hiervoor bij boeking kortingscode ‘OPTIE1’ (Je betaalt dus de prijs van optie 2 en krijgt de agenda GRATIS). Bij boeking na 18 januari kost deze optie €169,-.

OPTIE 2:
+ Online workshop
+ online compas-template

Vroegboekkorting: boek je OPTIE 2 voor 18 januari 2021, dan betaal je slechts €99,- incl btw in plaats van €119,-. Gebruik hiervoor bij boeking kortingscode ‘OPTIE2’. Bij boeking na 18 januari kost deze optie €119,-.

Meer informatie over de workshop en wat je kunt doen ter voorbereiding ontvang je ongeveer een week voor de workshop.

Share This