2022 wordt een bijzonder jaar. Met het jaar van de Yang Water Tijger gaan we op 4 februari 2022 een nieuwe 3-jaars periode in waarin de hout energie centraal staat. Hout is het element en de energie van de lente, van groei en ontwikkeling, beweging, natuur, actie etc. Het is de energie van een nieuw begin, een nieuwe cyclus. En daar zijn we allemaal wel erg aan toe denk ik na de heftigheid van de afgelopen twee jaar. Wat de energie van 2022 voor jou persoonlijk betekent en hoe je die kunt gaan inzetten om van 2022 een jaar van flow, ontspanning en plezier te maken, kun je ontdekken in mijn online workshop ‘Maak van 2022 jouw beste jaar ooit’.

Online workshop ‘Maak 2022 jouw beste jaar ooit!’

Op zondag 13 februari 2022 geef ik mijn jaarlijkse online workshop over hoe je kunt mee stromen op de energie van het nieuwe jaar. Hoe je kunt zorgen dat jij en je huis helemaal zijn afgestemd en voorbereid op de energie van 2022. Je krijgt inzicht in waar je focus op mag liggen in 2022, wat de belangrijkste thema’s zullen zijn, waar je kansen liggen en hoe je je mogelijke uitdagingen kunt ombuigen tot lessen en groeimomenten die je verrijken. En je huis gaat je daarbij helpen. Want als je weet waar de krachtplekken zitten in jouw huis in 2022, dan kun je intappen op deze positieve energie door daar veel aanwezig te zijn. En zo gaat de energie je helpen om makkelijker, sneller en geïnspireerder in actie te komen. Alsof je een duwtje in de rug krijgt van het universum. Hoe fijn is dat.

Deze workshop is een combinatie van Feng Shui en Chinese astrologie en helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Op jouw huis, jouw persoonlijke geboortehoroscoop en jouw doelen of dromen voor 2022. Een workshop op maat dus. En.. je kunt deze workshop heerlijk volgen en terugkijken vanuit huis want het is een online workshop!

Nog even op een rijtje – wat ga je in deze workshop leren:

  • wat de energie van 2022 in het algemeen gaat brengen en hoe je je daarop kunt voorbereiden
  • wat jouw persoonlijke focus, thema’s, kansen en uitdagingen voor 2022 zijn
  • wat de krachtplekken zijn in jouw huis of werkplek en hoe je deze kunt activeren om je te helpen je droomdoelen sneller en makkelijker te manifesteren
  • hoe je extra kansen in 2022 kunt ‘activeren’
  • in welke ruimtes in je huis of werkplek je juist beter minder vaak of niet kunt werken, zitten en slapen in 2022
  • wat je kunt doen om de minder goede energie van 2022 te neutraliseren, zodat je er geen ‘last’ van zult hebben
  • in welke regio’s van je huis en tuin je beter niet kunt verbouwen in 2022
  • concrete en praktische tools en tips om na de workshop meteen toe te passen in huis
  • en dit alles afgestemd op jouw persoonlijke situatie

Deze workshop gaat niet alleen over de algemene energie van 2022, maar is juist ook afgestemd op jouw persoonlijke situatie, doordat we kijken naar de exacte ligging van jouw huis in combinatie met jouw geboortehoroscoop! En dat is precies het verschil met de algemene informatie die je bijvoorbeeld op internet zult lezen over de energie van 2022. Dus zorg dat je er bij bent op 13 februari en leer hoe je van 2022 jouw beste jaar ooit kunt maken!

Wanneer is het?

De workshop vindt ONLINE plaats via Zoom op zondag 13 februari van 10.30-16.30 uur, met halverwege een lunchpauze en tussendoor koffiepauzes. Ter voorbereiding op de workshop krijg je na inschrijving nog een korte huiswerkopdracht, om het maximale uit de workshop te halen. Dit kost je ongeveer een uurtje tijd.

Jouw investering

Indien je boekt vóór 1 februari 2022 bedraagt jouw investering voor deze workshop € 99,- incl. btw in plaats van €129,- inclusief btw. Gebruik daarvoor de kortingscode 2022EBWS.

Dit is inclusief:
– een digitaal kompas-template om gemakkelijk de energie van 2022 te vinden in jouw huis
– een replay van de workshop

Let op: Na 1 februari is de prijs van de workshop €129,- inclusief btw. Dus boek vóór 1 februari en krijg jouw plekje tegen het kortingstarief met de kortingscode 2022EBWS.

Meer informatie over de workshop en wat je kunt doen ter voorbereiding ontvang je ongeveer een week voor de workshop.

Share This