Loop je al jaren rond met dezelfde (chronische) klachten en heb je alles al geprobeerd maar kom je er niet vanaf? Heb je het gevoel dat je steeds dezelfde patronen herhaalt in je leven en begrijp je niet waarom? Kom je keer op keer dezelfde thema’s tegen op het gebied van relaties, geld, werk of gezondheid en lukt het je niet dit te doorbreken? Of heb je een diagnose gekregen en wil je begrijpen waarom?

Een thema, klacht, of ziekte in je leven is geen foutje. Het vertelt je een verhaal over je onbewuste programmeringen en patronen. Door hier in inzicht en bewustzijn op te krijgen, krijg je vaak antwoord op al je (levens)vragen en kan het verhaal begrepen en doorbroken worden.

In een korte ‘Naar de kern van je klacht of ziekte’- puzzelsessie maken we samen vanuit de biologie en de kennis van HeartConnection Nederland® een begin aan de puzzel van het verhaal achter jouw thema, klacht of ziekte. We kijken op een 180 graden andere manier naar jouw levensthema’s, (fysieke) klachten en overtuigingen. Bijvoorbeeld: Wat is de symboliek? Wat zijn de mogelijke conflicten (Painful Moments) van waaruit jouw klachten of thema’s zijn ontstaan? Welke rol speelt je geboorte hierin? Is het een familieverhaal? En wat wil er in het moment gevoeld worden in jouw lichaam om je met een stuk van het verhaal te verbinden en te versmelten zodat het je kan loslaten?

Na afloop van deze sessie heb je een nieuw puzzelstukje gevonden van jouw (levens)verhaal en dat geeft enorm veel inzicht, bewustzijn en vertrouwen.

Duur: 45 minuten
Datum en tijdstip: na boeking in overleg
Hoe: via Zoom
Kosten: € 85,- inclusief BTW (inclusief voorbereidingstijd)

Na het afronden van je bestelling ontvang je een formulier waarop je je vraag kunt indienen voor onze puzzelsessie en een link naar mijn agenda om een moment voor de sessie te plannen.

Ik heb er zin in!
Liefs,

1 Reactie

  1. C.

    Ik heb een mooi inzicht overgehouden aan de puzzelsessie. Daar wil ik je voor bedanken.

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. De kracht van voelen in je lichaam | YoY4Life - […] Puzzelsessie ‘Naar de kern’ […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *