Een aantal weken geleden ben ik geïnterviewd door Irene van Gent. Ze is verhalenverteller en heeft o.a. de boeken ‘Natuurlijk! Eten!’, ‘Geluk in 8 koppen thee’ en nu heel recent ‘Volg je eigen weg’ geschreven. Naar aanleiding van haar laatste boek heeft ze een aantal vrouwen geïnterviewd, die allemaal hun eigen weg volgen en daarmee ook anderen willen inspireren. En daar ben ik er één van en ik voel me vereerd dat ze daarover een gesprek met me wilden hebben.

In ons interview spraken we o.a. over hoe je jezelf vaak nog zoveel niet-helpende verhalen vertelt vanuit oude overtuigingen en hoe je die verhalen kunt shiften. Hoe je van een probleem een avontuur kunt maken. En hoe je je bewust kunt worden van waar jij je nog slachtoffer voelt in je leven en hoe je dit kunt omzetten naar een gevoel van zelf-leiderschap.

In het gesprek geef ik ook een aantal heel concrete tips en oefeningen die je meteen mee kunt doen. Ook heb ik het in het gesprek met Irene over mijn werk met de Chinese Astrologie en hoe ik die gebruik in mijn eigen leven en als coachingstool voor mijn cliënten… Als je nieuwsgierig bent kun je HIER vast een sneak peak krijgen in jouw Chinese geboortehoroscoop. Een tipje van de sluier in jouw essentie-energie, kracht en valluiken in je leven.

Het interview met Irene is een mooi en fijn gesprek geworden, waarin we allebei vertellen hoe we het ervaren om op veel gebieden in ons leven onze eigen weg te volgen en wat we daarin tegenkomen.
Als je nieuwsgierig bent, kun je het gesprek zelf beluisteren via Spotify,of Podbean.

Leuk als je me in de reacties hieronder laat weten wat jouw belangrijkste inzicht is n.a.v. dit interview!

Veel liefs!

Share This