Online workshop ‘Ont-dek je element met de Chinese astrologie’

In deze gekke tijd is het soms moeilijk om goed bij jezelf te blijven. Er verandert zoveel om ons heen en bewust of onbewust veranderen we zelf mee. De kunst is om in die verandering juist dieper naar jezelf toe te groeien in plaats van van jezelf weg te gaan. In jouw centrum van de orkaan te blijven. Door de bewustzijns-verhoging die nu plaats vindt, komen er ook bij velen van ons meer essentie-vragen naar boven zoals: wie ben ik nou eigenlijk ook al weer?  Waar sta ik voor? Wat is mijn bijdrage nu? Waar wordt ik gelukkig van? Wat wil en kan ik in deze periode en erna? Wat is mijn levensmissie? 

Tijdens de workshop ‘Ont-dek je element met de Chinese astrologie’ laat ik je opnieuw kennis maken met jezelf langs de weg van de Chinese Astrologie en jouw essentie-energie. Wanneer voel jij je helemaal in je element? En wanneer voel je dat juist niet? Wat zijn je (verborgen) talenten. Wat is jouw belangrijkste kracht en wat zijn je valkuilen? Welk (verborgen) talent kun je juist nu, tijdens de periode van crisis, verder ontwikkelen? En welke mensen in jouw omgeving kunnen je daarbij helpen?

Deze workshop is heel praktisch en down-to-earth en na afloop heb je aantal duidelijke handvatten om een volgende stap te zetten naar het leven in de flow van jouw essentie. Er is natuurlijk ook ruimte om je vragen te stellen. Voorkennis van de Chinese astrologie is niet nodig.

Feller Licht

Deze keer geef ik de workshop gratis, in samenwerking met Feller Licht: een netwerk van mooie vrouwen die allemaal met hun kennis, gaven en energie het licht in de wereld wat feller willen laten schijnen. Ik ben onderdeel van dit netwerk en bied deze unieke online workshop daarom op maandag 13 juli gratis aan.

Waar en wanneer?

Datum: maandag 13 juli van 19.30 – 21.30 uur
Lokatie: online via Zoom.
Kosten: geen

Aanmelden

Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden voor de workshop en ontvangt dan direct een automatische bevestiging van inschrijving. Kijk ook even in je SPAM-box mocht je de bevestigingsmail niet ontvangen. Afzender is yolanda@yoy4life.com.

Mocht je na inschrijving onverhoopt toch niet kunnen deelnemen, wil je het me dan tijdig laten weten? Dan kan iemand van de wachtlijst jouw plekje innemen, want er is veel belangstelling!

Ik heb er veel zin in en zie je graag 13 juli online!

Veel liefs,

Share This