Voel jij het verlangen om te leven vanuit inspiratie, flow, ontspanning en plezier? En voel je tegelijkertijd dat iets jou daar nu nog in blokkeert? Wil je weten hoe je jezelf kunt ‘unblocken’ om (weer) contact te maken met die stromende levensenergie, jouw creatiekracht, die jou helpt om alles te manifesteren wat je maar wilt? Kom dan naar deze workshop!

In deze 2-delige workshop geef je een inkijkje in welke belangrijke levensles of onbewuste blokkade jij nog mag leren of doorbreken om next level te gaan in jouw leven, aan de hand van jouw Destinykaart.

Je Destinykaart, ofwel Chinese geboortehoroscoop, is een soort handleiding van je leven. Deze geeft je inzicht in wie je werkelijk bent, wat je hier te doen hebt, welke thema’s, kansen en valkuilen er mogelijk in een bepaalde periode in je leven op je pad kunnen komen en welke lessen je daaruit mag leren.

Hoe beter je deze handleiding leert lezen, hoe sneller je door je lessen heen flowt en hoe makkelijker, leuker en comfortabeler je leven wordt!

Voor deze workshop heb je geen enkele voorkennis nodig van Chinese Astrologie, want ik leg je alles in Jip en Janneke taal uit.
Het enige dat je nodig hebt is een flinke bak nieuwsgierigheid en een open blik!

Doe je mee?

Feller Licht

Deze keer geef ik de workshop gratis, in samenwerking met Feller Licht: een netwerk van mooie vrouwen die allemaal met hun kennis, gaven en energie het licht in de wereld wat feller willen laten schijnen. Ik ben onderdeel van dit netwerk en bied deze unieke online workshop daarom dit keer gratis aan.

Waar en wanneer?

Datum:
DEEL 1 – Woensdag 25 mei van 19.30 – 21.00 uur
DEEL 2 – Datum en tijd volgt via de volgende Feller Licht nieuwsbrief – schrijf je voor Deel 2 OPNIEUW IN!)

Lokatie: online via Zoom.
Kosten: geen

Aanmelden

Je kunt je HIER AANMELDEN voor de workshop of via onderstaand formulier (in sommige browsers niet zichtbaar) en ontvangt dan direct een automatische bevestiging van inschrijving. Kijk ook even in je SPAM-box mocht je de bevestigingsmail niet ontvangen. Afzender is yolanda@yoy4life.com.

Mocht je na inschrijving onverhoopt toch niet kunnen deelnemen, wil je het me dan tijdig laten weten? Dan kan iemand van de wachtlijst jouw plekje innemen, want er is veel belangstelling!

Ik heb er veel zin in en zie je graag 25 mei online!

Veel liefs,
Yolanda

Share This